Actualitate

Ioniță de la Clejani ar fi fost bătut de Fulgy! Lăutarul a sunat la 112 – GALERIE FOTO

Publicat: 05 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Scandalul pare departe de a se fi terminat în familia Clejanilor. Se pare că Fulgy şi-ar fi bătut tatăl. Ioniță de la Clejani a sunat la 112 şi a anunţat faptul că a fost lovit de acesta. Conform datelor existente, Fulgy l-ar fi lovit cu pumnul pe tatăl său care a sunat disperat la poliţie.

Incidentul s-a produs în jurul orei 23:30 aşa cum reiese din comunicatul Poliţiei Române. Totuşi, în pofida faptului că a fost lovit, Ioniță de la Clejani a refuzat să depună plângere penală.

Fulgy l-a băut pe Ioniță de la Clejani care a anunțat poliţia

În seara de duminică, 4 iulie 2021, conform autorităţilor, Fulgy l-a bătut pe propriul tată. Ioniță de la Clejani nu a mai suportat şi a anunţat Poliţia Română. La faţa locului s-au deplasat două echipaje ale Secţiei nr.12 de Poliţie dar Ioniță nu a depus plângere împotriva fiului său.

Conform surselor se pare că scandalul a pornit de la un restaurant din zona Dorobanți unde Ioniță a ieșit alături de fiul său. De altfel se observa faptul că între cei doi există o tensiune, acest lucru fiind posibil după ce Fulgy era în live pe o reţea de socializare.

Tatăl său, deranjat, l-a amenințat pe acesta că, dacă nu închide live-ul, se ridică de la masă și părăsește localul. Scandalul a continuat și acasă, unde, în cele din urmă, Ioniță nu a mai suportat și a sunat la Poliție.

Ce spune Poliţia Română despre faptul că Fulgy l-a bătut pe Ioniță de la Clejani

În comunicatul emis de Poliţia Română se spune faptul că în jurul orei 23.30, organele abilitate au fost sesizate printr-un apel telefonic la numărul unic de urgentă 112. Apelul anunța faptul că un bărbat a fost agresat de un membru al familiei.

”În seara de 04 iulie 2021, în jurul orei 23.30, un bărbat a sesizat, prin apel 112, că a fost agresat de către un membru al familiei. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 12, care au declanșat verificări.

Persoana în cauză a refuzat să depună plângere. Cercetările sunt continuate de Secția 12 Poliție, din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie (în modalitatea loviri sau alte violențe)”, se arată în comunicatul Poliției.

Fulgy a fost externat de la clinică deoarece nu a răspuns tratamentului

Fulgy, băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, a fost externat mai devreme de la Spitalul Obregia deoarece nu ar fi răspuns tratamentului! Se pare că în cazul său, strategia impusă de clinica de reabilitare nu a dat rezultatul scontat. Astfel, părinții să s-au prezentat la spital să-l ia acasă.

Fulgy a fost internat, pentru o perioadă, la Spitalul Obregia din Capitală. Tânărul a ajuns acolo, dupa situația neplacută pe care a creat-o. Mai exact, într-o seară, Fulgy a fost oprit de oamenii legii pentru un control de rutină. Acesta a fost supus unui alcooltest, la care a ieșit negativ, iar, mai apoi, a făcut un DrugTest, în urma căruia i-a ieșit un rezultat pozitiv la o substanță interzisă. Tânărul a fost luat de către oamenii legii de la locuință și dus la Secția 11 de Poliție din Capitală, după ce ar fi fost reclamat de tatăl lui, în urma unor amenințări. Mai apoi, acesta a fost internat la clinica de dezintoxicare.

Adauga un comentariu