Sport

Ionuț Radu, în echipa ideală a jucătorilor transferați în ianuarie, alături de Haaland și Eriksen

Publicat: 05 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ionuț Radu în echipa ideală a jucătorilor transferați în ianuarie alături de Haaland și Eriksen

Ionuț Radu este în echipa inedită a iernii, alcătuită de transfermarkt.de pe baza cotei de piață a jucătorilor care și-au schimbat echipele în luna ianuarie.
Portarul român a fost luat de Inter de la Genoa, după ce își pierduse locul de titular pe Marassi, și împrumutat la Parma, unde nu a apucat încă să debuteze. Radu este evaluat la 15 milioane de euro de site-ul de specialitate.
Linia de trei fundași este alcătută de trei jucători împrumutați: Alvaro Odriozola, cedat de Real Madrid la Bayern Munchen, Mattia Caldara (Atalanta) și Danny Rose (Newcastle).

Bruno Fernandes, cel mai scump jucător cumpărat în ianuarie

Mijlocași în 11-le tip sunt olandezul Bergwijn, cumpărat de Tottenham pentru 35 de milioane de euro de la PSV Eindhoven, Bruno Fernandes, adus de Manchester United de la Sporting Lisabona în schimbul a 55 de milioane de euro, Christian Eriksen, cumpărat de Inter de la Tottenham pentru 20 de milioane de euro, dar evaluat la 90 de milioane de euro, și Dani Olmo, adus de Leipzig pentru 20 de milioane de euro de la Dinamo Zagreb.

Cei trei atacanți din echipa transfermarkt.de sunt Paco Alcacer, readus de Villarreal în Primera Division, noua senzație a Borussiei Dortmund, Erling Haaland, și columbianul Duvan Zapata (Atalanta). Suma totală plătită de cluburi pentru jucătorii din acest 11 este de 180 de milioane de euro, iar cota totală de piață a celor 11 fotbaliști este 423 de milioane de euro.

Adauga un comentariu