Bursa Barfelor

Ipostază penibilă pentru un politician în mijlocul uliței. S-a făcut singur hoț – FOTO EXPLICIT

Publicat: 02 dec. 2020

La final de rubricuță, babetele cele hâtre țin să vă mai povestească o întâmplare amuzantă despre un politician de carton de la noi din târg. Aflat și el în campanie acuma cu speranța că prinde un loc la Sinatul României, puliticianul Mariusică Brobodea s-a apucat el de împărțit pliante pe la gheboaia zilele astea, mai precis pe la Movileni, ca să fie votat de tot omul de pe acolo. Și s-a apucat Brobodea de împărțit pliante pe acolo cu mesaje anti-hoție și alte de astea. Adică tocmai el care e cunoscut prin târg pentru combinațiile lui de atâta amar de vreme, dă pliante anti-hoție. Se și vede pe fața lui cum fraierește săteanul ca să pupe un vot-două și de pe acolo. Asta așa, ca să știe lumea ce hram poartă Brobodea și pe cine vrea el să ducă în eroare.

Comentarii
  • Asta Bodea cum dracu il mai cheama cat mai bantuie liber prin Iasi? HOTUL striga HOTII la fel ca si smiorcaitul Adomnitei. Oare pana cand mai bantuie liber HOTUL BODEA prin Iasi?

  • Bodea prosteste lumea pe la tara ca multi pe acolo nu-l cunosc de ce nu vine aici in oras la usile noastre cu kakaturile alea in mana de reclame electorale ale lui? oare de ce nu s-a intamplat sa ma aflu eu prin sat ce scandal….. iesea mama mama…….

  • In ce hal a ajuns acest mafiot fenechist!Liniste in satul de oameni muncitori si gospodari doar un HOT VIERME PARAZIT cerseste voturi pe ulitele satului. La munca, la puscarie, 2-3 la suta maxim pentru usr la iasi.

Adauga un comentariu