Cancan

Irina Petrea și-a pierdut familia, în doar 3 ani! SuperNanny a povestit despre drama cruntă prin care a trecut

Publicat: 12 iul. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Irina Petrea și-a pierdut familia în doar 3 ani SuperNanny a povestit despre drama cruntă prin care a trecut
Irina Petrea a trecut prin clipe extrem de grele de-a lungul vietii sale

Psihologul Irina Petrea a traversat cea mai grea perioadă din viața sa, atunci când toate persoanele din familia sa s-au stins din viață, la un interval scurt.

Irina Petrea este unul dintre cei mai cunoscuți psihologi de la noi din țară, care de-a lungul timpului a ajutat multe familii care aveau copii să adopte un stil educațional corespunzător, oferind mereu sfaturi și recomandări de calitate.

Cu toate acestea, deși a fost toată viața înconjurată de copii și a adunat de-a lungul vieții o mulțime de cunoștințe și experiențe care să o ajute să crească într-un mod sănătos și armonios un copil, Irina Petrea a aflat în urmă cu câțiva ani că nu poate să aducă pe lume un copil. Acestă veste a fost una de-a dreptul dureroasă, mai ales că ulterior au urmat în viața Irinei Petrea o serie de evenimente extrem de grele de gestionat.

Irina Petrea și-a pierdut familia, în doar 3 ani!

Recent, invitată la podcastul „ Vorba lu`Jorge ”, Irina Petrea a vorbit despre dramele prin care a trecut în ultimii ani. Potrivit spuselor sale, pe parcursul a doi ani și-a pierdut pe rând tata, mama, fratele și pisica.

Mai mult decât atât, cea mai mare durere a Irinei Petrea a fost aceea că membrii familiei ei s-au stins din viață singuri, fără ca ea să le fie alături în ultimele momente din viața lor.

„Tata a murit singur în spital, mama a murit singură în casă. Fratele meu a murit singur în casă, l-a găsit soția lui a doua zi. Tata în 2020, în septembrie și mama la sfârșitul lui ianuarie, 2021. La un an după ce a murit mama a murit și fratele meu mai mare, și la 4 luni după ce a murit el, a murit și pisica mea.”, a mărturisit Irina Petrea, invitată în podcastul „Vorba lu’ Jorge”.

Irina Petrea, devastată de pierderea părinților

Pierderea unui părinte reprezintă o perioadă grea din viața oricărui copil. Astfel, atunci când îți pierzi pe rând ambii părinți la interval de timp foarte scurt, poate să constituie o adevărată lovitură, mai ales că, potrivit povestirilor Irinei Petrea, tatăl său a murit singur în spital, fără să aibă acces la persoanele din afara lui, iar mama, a murit singură în casă. Mai mult decât atât, Irina Petrea a declarat că montase în casa mamei sale camere, iar ulterior ți-a văzut mama cum și-a dat ultima suflare, chiar în fața camerelor.

„În ultimii doi ani mi-am pierdut ambii părinți. În 2020 a murit tata, în condiții foarte oribile. Făcuse un accident vascular cerebral în decembrie 2019. N-am putut să nu mă uit. Am ezitat dacă s-o fac. Mi-a fost foarte greu pentru că a murit singur. Iar de curând a murit și pisica mea. Poate să pară stupid. În decembrie am descoperit-o cu un cancer. Pentru că mama a murit singură acasă, tata a murit singur în spital, nu mai puteam să mai las o ființă să moară singură. Am stat toată iarna cu pisica mea”, a povestit Irina Petrea în cadrul emisiunii „ În oglindă ”, difuzată pe Kanal D2.

Adauga un comentariu