Cancan

Irina Rimes s-a împăcat cu fostul iubit chitarist

Publicat: 10 iul. 2020

Împăcare surprinzătoare în lumea artiștilor! După mai bine de un an de când și-au spus „Adio”, Irina Rimes și chitaristul-minune din noua generație, Cristi Comaroni, au reluat legătura.

Irina Rimes, una dintre cele mai de succes artiste din industria muzicală românească, părea să fie urmărită de ghinion în plan sentimental. Totuși, după o perioadă mai tumultuoasă, a ieșit soarele și pe strada ei. La mai bine de un an de la despărțire, îndrăgita artistă a reluat legătura cu fostul iubit.

Zilele trecute, jurnaliștii de la cancan.ro i-au întâlnit pe Irina și Cristi – unul dintre cei mai promițători chitariști din noua generație – în momentul în care au plecat din cartierul din zona de nord unde locuiește cântăreața. S-au urcat în mașina artistei și au demarat spre centrul Capitalei. Irina Rimes a condus fără cusur până în zona Sălii Palatului, unde a oprit în fața unui magazin de muzică. Acolo unde era și destinația lui Cristi.

După ce și-a luat din portbagaj rucsacul, talentatul chitarist a deschis portiera din dreapta și s-a întins serios să își sărute iubita, înainte de a merge către magazinul din zonă. Gestul romantic al celor doi pare să fie dovada clară a faptului că Irina Rimes iubește și este iubită din nou. Iar tânărul chitarist pare să fie „responsabil” de zâmbetul senin al Irinei.

Cristi Comaroni, curtat profesional

Iubitul Irinei Rimes pare că s-a impus în industria muzicală românească drept unul dintre cei mai buni chitariști. Cristi Comaroni a impresionat-o cu talentul său pe INNA, care n-a stat prea mult pe gânduri și l-a cooptat în echipa sa în câteva turnee internaționale. El a făcut parte din trupa „X-Plod”, care a cântat cu Lala Band în toate concertele live și care a reprezentat România la „Wacken Open Air”, cel mai mare festival de heavy-metal din lume.

Adauga un comentariu