Irina Tănase a fost citată la DNA! Logodnica lui Liviu Dragnea trebuie să dea explicații

21 ian. 2022, 11:33
BZI.ro, în Actualitate

În aceste momente fosta logodnică a lui Liviu Dragnea a fost citată de procurorii DNA. Irina Tănase a ajuns la sediu şi a fost însoţită de un avocat.

Din primele informații, Irina Tănase a fost citată telefonic de telefoni şi are calitatea de martor într-un dosar în care l-ar viza pe Liviu Dragnea.

Irina Tănase a ajuns la DNA pentru a da explicații referitor la un dosar penal

În această dimineaţă, Irina Tănase a ajuns la DNA împreună cu un avocat, potrivit antena3.ro. Fosta logodnică a lui Liviu Dragnea are calitatea de martor într-un dosar în care ar fi implicat Liviu Dragnea. Potrivit sursei citate, Irina Tănase a fost întrebată de către procurorii DNA despre o locuință pe care a cumpărat-o în urmă cu ceva timp. Procurorii sunt curioşi de unde a avut bani să cumpere imobilul.

Aceștia mai sunt curioşi şi asupra faptului că tânăra şi-a permis, pe lângă locuință şi mai multe bunuri de lux, în condiţiile în care, zic ei, nu a lucrat.

Totuşi, se pare că Irina Tănase a muncit în perioada în care Liviu Dragnea a stat închis în puşcărie. Ea a fost mediator la un cabinet de avocatură. Fosta logodnică a lui Liviu Dragnea nu a vrut să vorbească cu jurnaliştii prezenți la fața locului.

Cine este Irina Tănase, fosta logodnică a lui Liviu Dragnea

Irina Tănase are 29 de ani și a apărut în spaţiul public în momentul în care a început să aibă o relație cu Liviu Dragnea, fostul șef al PSD. Tânăra provine dintr-o familie modestă tatăl ei lucrând ca electrician, iar mama ca asistentă medicală.

La nivel de studii, Irina Tănase a urmat cursurile Colegiului Național Elena Cuza și Facultatea de Relații Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice din București

În decembrie 2021 s-a vorbit despre faptul că tânăra i-a fost infidelă lui Liviu Dragnea și că l-ar fi înşelat pe acesta în momentul în care se afla în spatele gratiilor. Relația dintre cei doi s-ar fi terminat, dar tânăra a negat mereu că i-ar fi fost infidelă fostului lider al PSD.

Cine este individul despre care s-a presupus că era amantul Irinei Tănase

Au apărut mai multe conversaţii pe care Irina Tănase le-ar fi avut cu Paul, presupusul amant. Bărbatul este din Galați iar tatăl tânărului are o firmă de construcții. Acesta s-ar fi întâlnit cu Irina pentru prima oară acum 10 ani, iar de atunci a început să aibă o relație cu el.

Totul s-ar fi terminat în momentul în care Paul ar fi umblat „din creangă în creangă”. Ar fi avut mai multe aventuri, dar s-a căsătorit, la un moment dat. Apoi a devenit tată. Doar că nu ar fi uitat-o pe Irina, alături de care ar fi avut escapade „fierbinți”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *