Cancan

Irinel Columbeanu, schimb acid de replici în mediul online. „Te faci de râs” 

Publicat: 02 feb. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Irinel Columbeanu schimb acid de replici în mediul online. Te faci de râs 
Irinel Columbeanu nu s-a mai putut abține și a avut un schimb de replici extrem de acid cu unul dintre urmăritorii săi în mediul online

Irinel Columbeanu nu s-a mai putut abține și a avut un schimb de replici extrem de acid cu unul dintre urmăritorii săi în mediul online.

De când a ajuns și-a pierdut întreaga avere și a ajuns să locuiască într-un azil din Ghermănești, Irinel Columbeanu a primit ajutorul mai multor persoane, printre care s-a numărat și Tzancă Uraganu. În urmă cu ceva timp, manelistul l-a primit pe fostul milionar la el acasă, acolo unde au filmat împreună pentru emisiunea „Fiță cu Adiță”, prezentată de Adiță Voicu.

Irinel Columbeanu îi este foarte recunoscător lui Tzancă Uraganu pentru sprijinul pe care acesta i l-a acordat și, deși au trecut câteva săptămâni de la întâlnirea lor, fostul milionar a ținut să precizeze din nou acest lucru.

Irinel Columbeanu, schimb acid de replici în mediul online

Pe pagina lui de Facebook, acolo unde este destul de activ în ultimul timp, Irinel Columbeanu a repostat emisiunea lui Adiță Voicu, în care el și Tzancă Uraganu au purtat discuții îndelungate, postare în care a transmis un mesaj de apreciere pentru celebrul manelist.

„O surpriză placută din partea lui Adiță(n.r. Adiță Voicu) și o companie placută alaturi de Andrei Velcu, alias Tzanca Uraganul”, a scris Irinel Columbeanu pe Facebook.

Imaginile în care Irinel Columbeanu apărea în compania lui Tzancă Uraganu nu au fost, însă, pe placul tuturor oamenilor care îl urmăresc pe fostul milionar pe internet.

În secțiunea de comentarii de la postarea fostului soț al Monicăi Gabor, unul dintre fanii bărbatului a luat atitudine și l-a atenționat că s-ar face de râs pentru că se afișează cu celebrul cântăreț de manele.

Irinel Columbeanu a luat foc

Văzând mesajul pe care l-a primit de la urmăritorul său, Irinel Columbeanu a luat foc. Nu a mai ținut cont că postarea era una publică și că poate fi văzută de toată lumea, reacționând extrem de dur la adresa persoanei respective.

Columbeanu i-a răspuns internautului cu o altă jignire, ceea ce a provocat un schimb de replici extrem de acid între ei.

„Urmăritor: Te faci de râs cu coțofana asta.

Irinel Columbeanu: Bine că te pricepi tu la coțofene, marțafoiule!

Urmăritor: Ești ramolit rău.

Irinel Columbeanu: Ramolit ești tu,(…) amărășteanule!”, a fost schimbul de jigniri pe care Irinel Columbeanu l-a avut cu un internaut, în mediul online.

Irinel Columbeanu nu a dat uitării obiceiurile de milionar, nici măcar la azil

Ion Cassian a dezvăluit că fostul partener al Monicăi Gabor consumă alimente din meniu în funcție de regimul pe care trebuie să-l urmeze, dar sunt și unele pofte culinare ocazionale. Prin urmare, îl roagă adesea să-i cumpere sushi și croissante.

„Irinel s-a acomodat cu noi, vorbesc adesea cu el, mănâncă ce este în meniu, care este stabilit de un nutriționist, în funcție de bolile fiecărui pacient, unii au diabet, alții au colesterol. Evident că, aici, la noi, nu este ca acasă, unde mâncai ce voiai, aici nu ai voie prăjeli, gogoși. Dar, când ies în oraș, Irinel Columbeanu mă mai roagă să îi cumpăr cam ce pofte are el, vrea sushi și croissante, de obicei. Îi cumpăr, evident, pentru plăcerea lui”, a mărturisit Ion Cassian, pentru playtech.ro.

Adauga un comentariu