Actualitate

Irinel Columbeanu și-a vândut limuzina Rolls-Royce pe o sumă infimă. „Aveam nevoie de bani”

Publicat: 26 oct. 2023
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Irinel Columbeanu și-a vândut limuzina Rolls-Royce pe o sumă infimă. Aveam nevoie de bani
După ce a dus o viață de lux, acum Irinel Columbeanu a ajuns la fundul sacului

Recent, Irinel Columbeanu a recunoscut că și-a vândut limuzina Rolls-Royce, pe care dăduse 600000 de euro, pe o sumă infimă. Atunci când a început să aibă probleme financiare, fostul soț al Monicăi Gabor a început să-și vândă bunurile de lux. Cum era de așteptat, deoarece era în criză, Irinel Columbeanu s-a mulțumit cu sume foarte mici pentru ceea ce a scos la vânzare.

În anii 2000, Irinel Columbeanu avea lumea la picioare, iar în garajul său tronau adevărate bijuterii pe patru roți. La acea vreme, milionarul se mândrea cu un Rolls Royce în valoare de 600.000 de euro, dar avea și un Bentley Continental. Însă pe măsură ce s-a văzut înglodat în datorii, Irinel a fost nevoit să „scape” de bolidul de lux. Însă, l-a vândut la un preț de nimic față de valoarea lui reală.

Irinel Columbeanu și-a vândut limuzina Rolls-Royce pe o sumă infimă

În cadrul unui live moderat de Serghei Mizil, Irinel Columbeanu a mărturisit ce soartă a avut Rolls Royce-ul de 600.000 de euro. Fiind nevoit să „scape” de bijuteria pe 4 roți, pentru a face rost de bani, fostul milionar s-a ales cu un preț cu mult sub nivelul pieței. Mai cu seamă, „descotorosirea” de limuzină i-a adus, practic, o gaură în buget – a primit doar 100.000 de euro. Mașina a fost folosită drept garanție la un împrumut făcut la o bancă din Germania.

 

@paparazzi_tiktok0fficial #pentrutine #romaniaviral #goviral ♬ original sound – Paparazzi_tiktok0fficial

„S-a dus. Rolls-ul, la o bancă germană, nu cunosc numele. Atunci când aveam nevoie de bani, am rugat un prieten din Germania să mă ajute. A făcut un credit și a garatat cu mașina, respectiv cu actele mașinii. Eu aveam Rolls-ul înmatriculat în Germania și a trebuit să… când cineva m-a ajutat, nu pot să-l las. A trimis o platformă, a luat-o de la Izvorani. Am luat-o cu 600.000 de euro și am vândut-o cu 100.000 de euro”, a spus Irinel Columbeanu.

Omul de afaceri a mai declarat că și-a vândut și alte bunuri de valoare pentru a face rost de bani. Printre acestea se numără o colecție de ceasuri și una de genți de lux. Dumitru Dragomir și Anamaria Prodan sunt de părere că singurul vinovat de situația financiară în care se află omul de afaceri este chiar el.

Ce pensie are Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu primește o pensie derizorie din partea statului român, pe care însă i-o oprește banca, la care este, încă, dator vândut. Serghei Mizil a organizat o chetă în podcastul lui, pentru a acoperi chiria de la azilul din Ghermănești, unde este acum cazat Columbeanu.

Serghei Mizil şi Ion Cassian, proprietarul azilului din Ghermăneşti, au organizat, marți seară, o strângere de fonduri în cadrul unui live, pe YouTube, prin care banii donaţi de urmăritori să ajungă la Irinel Columbeanu.

Fostul milionar este cazat la azilul din Ghermănești, de aproape trei săptămâni, iar chiria lunară ajunge, în cazul lui, la 7.000 de lei. Pensia pe care o primește, în valoare de 1.976 de lei și pe care are poprire la bancă, este prea mică pentru a acoperi cheltuielile de la azil.

Romanița m-a ajutat să-mi plătesc chiria la ultimul apartament, pe care l-am avut într-un complex rezidențial. În prezent, nu mai dețin nicio proprietate. Acum, însă, Romanița nu m-a mai ajutat, nici Monica, deloc”, a mai dezvăluit Irinel Columbeanu.

Comentarii
Adauga un comentariu