Eveniment-Social

ISJ organizează Consfătuirea cu directorii din învățământul preuniversitar – FOTO, VIDEO

Publicat: 12 feb. 2020

Astăzi, 12 februarie, începând cu ora 11.00 la Consfătuirea cu directorii din învățământul preuniversitar, care are loc la Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu”. Este vorba despre un moment de analiză a activității din semestrul I, de dialog și proiectare pentru semestrul al II-lea al anului școlar în curs.

„Suntem la un moment de bilanţ legat de finalizarea primului semestru din acest an şcolar. Prezentăm concluziile legate de inspecţiile tematice, cât şi cele normale pe care le-am derulat în unităţile de învăţământ din judeţ. Având în vedere că am făcut peste 200 de asemenea inspecţii, putem arăta că sunt multe plusuri legate de situaţia din şcolile ieşene. Ne bucurăm de faptul că Programul O masă caldă a fost extins de la una la patru unităţi de învăţământ. Mai departe, vorbim şi despre implementarea proiectului CRED, acesta fiind într-un parteneriat strategic cu Ministerul Educaţiei şi Cercetării. Acesta implica peste 1000 de elevi. Nu în ultimul rând, trebuie să arătăm că s-au făcut investiţii în peste 40 de corpuri de clădire cu destinaţie didactică.”, a declarat prof. dr. Genoveva Aurelia Farcaş, inspector general şcolar.

Vom reveni cu un interviu complet acordat de inspectorul general şcolar, prof. dr. Genoveva Aurelia Farcaş, pe tema Consfătuirii care are loc cu directorii, de la începutul semestrului al doilea.loading...

Adauga un comentariu