Cancan

Ispita Bianca Pop, declarații halucinante. Cum a ajuns bruneta de la Insula Iubirii să-și bată joc de propria mamă

Publicat: 13 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Bianca Pop face ce face și șochează din nou! Fosta ispită de la Insula Iubirii a făcut, recent, cele mai halucinante declarații care o vizează fix pe mama ei, femeia despre care spune că este cel mai important om din viața sa.

Bruneta Bianca Pop nu se mai oprește din a șoca oamenii! Fosta ispită de la Insula Iubirii a declarat, în nenumărate rânduri, că mama ei este cea mai importantă persoană din viața sa, însă declarațiile pe care le-a făcut recent au fost unele de-a dreptul tranșante.

Bianca Pop își umilește propria mamă

Deși cea care i-a dat viață a venit în București pentru ea și pentru a petrece timp împreună, Bianca Pop a lăsat-o în apartamentul său din Capitală și a plecat în fiecare zi la distracție. Fără nicio reținere, bruneta a spus că nu și-a văzut mama în perioada aceasta, căci are alte lucruri mai importante de făcut, cum ar fi să se dea în stambă peste tot pe oriunde merge și să șocheze pe toată lumea prin comportamentul său vulgar.

”Mama mea se află pe aici, prin zonă. A zis că am luat-o razna și a venit pentru mine, cu cățeii mei, ca să îi văd. Și mami este aici de o săptămână și nu am ajuns să o văd. Ca să vezi ce nebună sunt… Mau-mau, hau-hau! Nici azi nu ajung, că merg să mă distrez în oraș. Nu dau nume, dar merg cu persoane publice” a spus Bianca Pop, pentru wowbiz.ro, fără ca măcar să-i pese de lucrurile declarate și de faptul că deși mama ei a venit pentru ea în București, nu și-a făcut timp în nicio zi pentru a sta alături de aceasta.

Adauga un comentariu