Eveniment-Social

Istoria și disciplinele Socio-umane aduc premii la Iași

Publicat: 02 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Istoria și disciplinele Socio-umane aduc premii la Iași
Iașul vine acasă cu premii binemeritate

Iașul vine acasă cu premii binemeritate, atât de la Olimpiada Natională de Științe Socio-Umane, organizată la Baia Mare în județul Maramureș, cât și de la Olimpiada Națională de Istorie, organizată la Brașov.

Loturile județene au fost compuse din elevi de la cele mai prestigioase colegii ale municipiului, dar și din elevi din mediul rural, precum Școala Gimnazială Liteni care a trimis un echipaj la disciplina Educație socială.

Premiile obținute au fost prestigioase și numeroase: premiul I la Istorie prin elevul Ciobanu Tudor Ștefan, clasa a VIII-a, Colegiul Național, profesor coordonator Adriana Radu, premiul II la Logică argumentare și comunicare prin Ispir Tudor Vladimir, Colegiul Național Iași, profesori coordonatori Cătălina Rusu și Calistru Elena. Colegiul Național ”Costache Negruzzi” se mândrește cu premiul III la Istorie, prin Stupu Robert Cristian, profesor coordonator Elvira Rotundu și Premiul III la Logică argumentare și comunicare, eleva Dobașu Iulia Adelina, profesor coordonator  Daniel Stanciu. Colegiul Național ”Vasile Alecsandri”, prin eleva Roman Alexia Gabriela, coordonată de către doamna profesor Gabriela Lungu a obținut premiul III.

Mențiuni au obținut elevele Tudose Ilia Briana de la Colegiul Național “Emil Racoviță”, profesor coordonator Mădălina Bunduc, la disciplina Istorie, Stoica Anastasia Elena de la Colegiul Național, coordonată de către doamna prof. dr. Elena Calistru, la disciplina Logică argumentare și comunicare, Roman Alexia Gabriela de la Colegiul Național „Vasile Alecsandri” Iași, coordonată de către prof. dr. Gabriela Lungu, și Coman Gabriela Elena de la  Colegiul Național „Mihai Eminescu” Iași, coordonată de către doamna profesor  Gabriella Losonczy.

Colegiul Național ”Mihai Eminescu” are și premiu special la Istorie, la clasa a XI-a, obținut de elevul Veringu Mario Cătălin, profesor coordonator Sorin Sitea. Felicitări acestor elevi dedicați care s-au evidențiat prin tenacitate, determinare și profunzimea gândirii, elemente indispensabile pentru a atinge performanța calificării în lotul județean al disciplinelor Istorie și Socio-umane!

Adauga un comentariu