Bursa Barfelor

Istoricu’ ăsta vrea să prindă un post de la Usereu

Publicat: 13 apr. 2021

Babele bârfitoare continuă rubrica de astăzi cu una despre Dorinuț Dobrincuț, fostul șăf de la arhivuțele naționale. De ceva vreme, Dobrincuț cochetează cu ăștia de pe la Usereu. Cică pupincurismul personajului nu este pe ochi frumoși, i s-ar fi propus un post de șăfuț, într-o instituție publică. Babele încă nu au aflat cu exactitate care este instituția, dar cică ar fi ceva pe coprocultură. Acum, nu se știe dacă Dobrincuț va pupa ceva, să nu aibă aceeași soartă ca a lui Cătălinuț Pârțoi, ăla care urlă că Moldova nu are autostradă. Și situația lui este asemănătoare, nu are loc de muncă și speră că se va lipi de câțiva politicieni. Din experiență, babele știu că nu ai cum să faci treabă cu asemnea personaje. Până una-alta, babele vor sta atente și vor monitoriza mișcările celor doi aspiranți la funcțiile de bugetari.

Comentarii
  • Parca Bunelu sef la pungile miroslovene de gunoi nu s-a zbatut la fel ! Contilier, senateur, dipotat: Bunelu a vrut di tati si ar fi acceptat orice. In cele din urma a primit un covidel si un genonchi in pepti. Sau mai multi.

  • Ăștia de la MVA sunt cu vaca,au trădat la primul pârț a usr-ului. Sa vezi ce îngrămădeală e la pupat dosuri la usr, dobrincu, Mătăsaru se calca pe bombeu sa prindă locuri. Bă nu va e greață să vă prostituați in văzul lumii ? Rusineeeee libidinoșilorrrrrr….

Adauga un comentariu