Sport

Italienii au explicat de ce Ionuț Radu e rezervă și la Parma. Când ar putea debuta românul

Publicat: 13 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Italienii au explicat de ce Ionuț Radu e rezervă și la Parma. Când ar putea debuta românul

Ionuț Radu a fost împrumutat de Inter la Parma în acestă iarnă, dar portarul român nu a apucat încă să debuteze. Conform presei din Italia, goalkeeper-ul de 22 de ani va rămâne pe banca de rezerve și la meciul cu Sassuolo, care se va disputa în weekend.

Simone Colombi va rămâne momentan prima opțiune a tehnicianului Robert D’Aversa. Asta în ciuda faptului că portarul de 28 de ani, rezervă eternă la Parma, nu are multe meciuri în picioare.
Totuși, italienii scriu că Simone Colombi s-a descurcat bine în ultimele două partide și va rămâne titular. Ionuț Radu ar urma să apere prima oară pe 23 februarie, contra lui Torino, anunță fantacalcio.it.

Ionuț Radu: „Muncesc din greu să-l conving pe antrenor!”

Portarul român trebuie să se familiarizeze cu colegii săi și cu stilul de joc al Parmei.
Radu a fost om de bază la Genoa, până să ajungă la Parma. Românul a apărat de 19 ori poarta Genoei în acest sezon, fiind însă lăsat pe bancă odată cu venirea lui Matteo Perin.
Ionuț Radu e cotat la 15 milioane de euro. „Sunt întotdeauna pregătit. Muncesc din greu pentru a-l convinge pe antrenor, pot ajuta”, spunea goalkeeper-ul nostru în urmă cu câteva zile

Adauga un comentariu