Magazin

Îți dorești cărți noi la prețuri excelente? Alege librăria online LIBREX!

Publicat: 20 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Îți dorești cărți noi la prețuri excelente Alege librăria online LIBREX

Nimic nu se compară cu sentimentul de a răsfoi o carte nouă, iar toamna este unul dintre cele mai bune momente pentru a citi. Serile răcoroase, în care plouă mocnit și ceața ne îndeamnă să petrecem cât mai mult timp în casă, alături de o cană mare de ceai sau de ciocolată caldă și să citim. Dacă vrei să te bucuri de cele mai noi cărți fără a te mai deplasa prin magazine, sugestia noastră este să le comanzi dintr-o librarie online, așa cum este și LIBREX. Aici, vei descoperi mii de titluri interesante ce abia așteaptă să fie răsfoite.

La LIBREX poți achiziționa cărți de beletristică, istorice, de psihologie, de dezvoltare personală, cărți pentru copii, cărți de bucate, pentru diverse hobby-uri și așa mai departe. În plus, poți comanda chiar și audiobooks pentru momentele în care te ocupi și cu altceva.

Nu doar marea varietate de cărți recomandă această librărie online, ci și promptitudinea. Având în vedere că LIBREX a mutat toate operațiunile logistice într-un nou depozit, livrarea se va face în cel mai scurt timp posibil, uneori chiar a doua zi după ce ai plasat comanda. Șansele de a nu mai găsi o carte în stoc sunt destul de mici, iar dacă totuși se întâmplă acest lucru, va reveni în ofertă într-un timp scurt.

Să mai spunem și de prețuri și oferte? Foarte des, LIBREX organizează promoții de neratat, cu reduceri de peste 70% și câteodată oferă chiar și transport gratuit. Acest lucru se traduce prin prețuri extrem de mici, chiar și de 2 sau 3 lei pentru o carte. Așa că ai toate motivele să te abonezi la newsletter-ul lor pentru a afla care sunt ofertele și noutățile.

Pentru că am menționat de noutăți, trebuie să știi că la LIBREX vei găsi în fiecare lună cărți noi, disponibile la precomandă, de care te vei putea bucura printre primii. Uneori, acestea sunt însoțite de autograful autorului, așa că merită să te grăbești și să le comanzi. Luna aceasta, la precomandă sunt disponibile numeroase titluri, dintre care enumerăm: Cei șapte soți ai lui Evelyn Hugo, Iernile Sufletului, U de la Uliu, Soția de la Etaj, Fericirea Conjugală. Bineînțeles, vor mai apărea și alte titluri, așa că merită să fii cu ochii pe site și să comanzi printre premii cele mai așteptate cărți ale anului.

Este mult mai simplu să comanzi cărți online, deoarece nu îți vei mai face griji în privința transportului. Dacă tocmai te-ai mutat și ai o bibliotecă nouă, cu mai multe spații, poți plasa o comandă la LIBREX, când sunt reduceri și astfel te vei bucura de numeroase titluri la prețuri excelente. Un cititor înrăit știe că niciodată nu poate avea suficiente cărți, iar LIBREX înțelege perfect acest lucru.

Așadar, dacă îți dorești diverse cărți, la prețuri foarte bune și fără a fi nevoie să mergi prin librării, alege cu încredere LIBREX!

Adauga un comentariu