Magazin

Îți plac poveștile de dragoste unice? Atunci vei citi pe nerăsuflate Castelul de lângă lac

Publicat: 06 feb. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Îți plac poveștile de dragoste unice Atunci vei citi pe nerăsuflate Castelul de lângă lac

Adori să citești romane de dragoste? În cazul acesta, avem o propunere specială pentru tine: o carte de dragoste diferită față de ceea ce ai citit până acum. Romanele de dragoste pot fi considerate de unele persoane ușor plictisitoare, având în vedere că de multe ori, finalul este previzibil, însă cel pe care ți-l prezentăm este special. Se numește Castelul de langa lac și este scris de Ella Carey. Îl poți comanda de la BOOKZONE, la un preț special, având în vedere că tocmai ce a fost lansat.

Întâmplările din această carte încep în anul 1939, la Berlin. Max Albrecht este un tânăr care a moștenit un castel aflat pe malul unui lac, unde și-a petrecut și copilăria. Războiul se apropia, iar familia sa încerca să îl convingă să se alăture partidului nazist. În caz contrar, vor fi uciși. Numai că, decizia nu este ușoară: logodnica lui îi arată adevărul, iar Max se găsește într-o situație imposibilă: să își protejeze familia sau să își salveze logodnica?

Câteva decenii mai târziu, în San Francisco anului 2010, o întâlnim pe Anna Young. Tânăra este mulțumită cu viața ei, având un magazin de delicatese și îngrijindu-și bunicul care a crescut-o: Max. Până de curând, Max nu i-a spus nimic despre trecutul său, însă s-a hotărât să îi arate o hârtie cu planul unui castel la nord de Berlin și i-a spus Annei: „Am lăsat ceva acolo. Vreau să găsești ceea ce am lăsat în urmă“.

Anna acceptă să meargă în Germania și ajungând la castelul care acum era dărăpănat, descoperă o comoară mică: un inel de logodnă ascuns într-o cutiuță de catifea. De atunci, începe o cursă contra-cronometru pentru a o găsi pe aleasa inimii bunicului ei. Din păcate, nimeni nu vrea să o ajute, deoarece localnicii sunt reticenți la auzul numelui Max. Întoarsă în San Francisco, îl găsește pe bunicul său pe patul de spital, prea bolnav pentru a mai vorbi. Astfel, Anna rămâne cu îndoiala. Ce a făcut bunicul ei atât de grav încât să ascundă secretul toată viața? Oare este Anna pregătită pentru a afla secretul teribil pe care îl ascunde dragul ei bunic și întreaga familie?

Suntem siguri că o să găsești foarte interesantă această carte, mai ales că recenziile internaționale sunt excelente. Dacă îți va plăcea Castelul de lângă lac, atunci îți recomandăm o altă carte scrisă de Ella Carey, pe care o găsești tot la BOOKZONE: O viață secretă. Într-un fel, cele două povești se aseamănă, așa că nu există riscul să nu îți placă. Acțiunea începe în 1942, la New York. În timp ce se desfășoară războiul în Europa, Lily Rose este recunoscătoare pentru viața ei. Se îndrăgostește de Tom, nepotul unor imigranți sicilieni, însă fericirea lor nu ține prea mult, deoarece este recrutat și trimis în Italia. Cu toate că Lily are inima frântă și crede că va găsi sprijin la părinți, nu este așa. Mama ei este furioasă și spune că Lily se va căsători cu bărbatul ales pentru ea, nu cu Tom și să nu mai muncească niciodată. Astfel, Lily așteaptă încheierea războiului pentru a vedea ce șansă are la fericire.

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/0FRJ2SCuY4k

Adauga un comentariu