Prima pagină » Radio » Actualitate » Iubita lui Dinu Maxer, despre relația cu cei doi copii ai artistulului: „Nu vreau să le fiu mămică”

Iubita lui Dinu Maxer, despre relația cu cei doi copii ai artistulului: „Nu vreau să le fiu mămică”

26 oct. 2023, 11:10,
BZI.ro, în Radio

Magdalena Chihaia, iubita lui Dinu Maxer, a vorbit recent despre relația cu cei doi copii ai artistulului, Andreas și Maysa. Coregrafa a recunoscut cu sinceritate că nu-și dorește să fie mămică pentru cei doi. Fără ma exclude posibilitatea de a avea propriul copil, iubita lui Dinu Maxer susține că vrea să fie cea mai bună prietenă pentru Andreas și Maysa.

După un divorț dureros, la aproape 50 de ani, Dinu Maxer se bucură de o iubire frumoasă cu actuala femeie din viața lui, Magdalena Chihaia. Cei doi petrec foarte mult timp împreună, însă se pare că, momentan, nu au gânduri legate de căsătorie și nici de a-și întemeia o familie, în adevăratul sens al cuvântului. Deocamdată, pentru că ea nu exclude posibilitatea de a deveni mamă. Și nici el, în interviurile recente, nu a exclus complet această posibilitate, spunând doar că acest lucru nu se va întâmpla în prezent.

Iubita lui Dinu Maxer, despre relația cu cei doi copii ai artistulului

Contactată de Click!, partenera de viață a lui Dinu Maxer a dezvăluit ce relație are cu copiii iubitului ei, dar și faptul că, la un moment dat, nu foarte îndepărtat, ar vrea să fie mamă, la rândul ei, mai ales că se apropie deja la 40 de ani.

„M-am visat mamă, da, la un moment dat, însă nu a fost să fie. Nu găsisem persoana potrivită. Dinu are deja doi copii: Andreas și Maysa, așa că nici aici nu se pune problema de un al treilea copil, momentan. Cum îmi place mie să zic, mama m-a făcut la 40 de ani, deci mai am 3 ani de gândire în această direcție.

Iubesc foarte mult copii și am lucrat 12 ani cu copii, pe parte de evenimente, emisiuni pentru copii, cursuri de teatru și dans și cumva, de fiecare dată, mă simțeam puțin, însă pentru copiii lui Dinu nu vreau să fiu, vreau să fiu cea mai bună prietenă.

Dinu are doi copii adorabili și mie îmi este de ajuns, pentru moment. Pot spune, ca un secret, că Andreas este exact cum visam eu să arate băiatul meu, dacă aș fi avut. Suntem fericiți așa cum suntem, și eu și Dinu. Nu ne lipsește nimic”, a declarat Magdalena Chihaia.

Ce planuri de viitor au Dinu Maxer și Magdalena Chihaia

Legat de planurile sale de viitor, frumoasa coregrafă a spus că deocamdată nu simte nevoia să-și oficializeze relația. Asta cu toate că fiecare a cunoscut familia celuilalt.

„Nu am de gând să mă mărit prea curând. Nici nu se pune problema atât de repede. Dinu abia a divorțat, deci este exclus! Evident că mi-aș dori, la un moment dat, să se ducă relația noastră în această direcție, însă e prea devreme.

Nu, nu am vorbit despre asta. Oricum fiind căsătorită o dată pot spune că nu un act te ține într-o relație sau ține o relație. Poți fi fericit și poți avea o relație frumoasă și fără să semnezi acel act. Iubirea, respectul și devotamentul dintre parteneri sunt mult mai importante.

Lucrăm și foarte bine împreună. Dinu urmează să deschidă Școala de Muzică Axxa și acolo o să predau și teatru, și dans pentru copii”, a mai declarat Magdalena Chihaia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *