Cancan ultimă oră

Iulia Albu a clarificat ultimele zvonuri. Este sau nu însărcinată?

Publicat: 04 apr. 2021

Iulia Albu a reușit să surprindă pe toată lumea cu ultima ipostază postată. Adevărul despre poza cu creatoarea de modă gravidă, postată astăzi. Este sau nu însărcinată vedeta? Fanii au rămas fără cuvinte.

Iulia Albu nu are nevoie de prea multe prezentări, fiind fără îndoială una dintre cele mai spectaculoase apariții din lumea mondenă. Ei bine, celebra creatoare de modă a reușit să ajungă din nou în atenția fanilor săi și nu, nu cu o nouă ținută de senzație, ci după ce s-a afișat cu burtica de gravidă pe rețelele de socializare. Da, da, nu glumim deloc, iar imaginea din galeria foto postată de blondină stă drept dovadă.

Deși a postat o fotografie cu burtica de gravidă, Iulia Albu nu este însărcinată

Și normal că fanii au reacționat imediat și au felicitat-o pe Iulia pentru sarcină, însă nu, nu este vorba despre un copil, dacă la asta vă gândeați. Ipostaza postată de fosta soție a lui Mihai Albu este, de fapt, dintr-o ședință foto făcută în timpul primei sarcini.

În urmă cu ceva timp, sătulă de speculațiile care continuau să apară la adresa ei, Iulia Albu a pus piciorul în prag și a spus adevărul despre operațiile estetice. Deși gurile rele susțin că s-a lăsat de mai multe ori pe mâinile medicilor esteticieni, creatoarea de modă susține că este foarte mândră de felul în care arată și nu își dorește sub nicio formă să aducă modificări asupra corpului său.

Singura intervenție pe care o are este la nivelul gleznelor, acolo unde a recurs la o liposucție. În rest, fosta soție a lui Mihai Albu este naturală din cap până în picioare.

”Operații estetice? Mmm… nu chiar, însă trebuie să vă fac o confesiune… NIMENI nu este perfect. Și de ce ar vrea cineva să fie, până la urmă? Ador suma “imperfecțiunilor” mele. Mai puțin gleznele, de care m-am ocupat și mă voi mai ocupa și niște enervante vinișoare de pe obraji, dobândite Dumnezeu știe cum. Nu am silicoane, nu am operații estetice, și-mi iubesc nasul acvilin. Am avut însă o intervenție de liposucție la nivelul gleznelor”, a povestit Iulia Albu.
Adauga un comentariu