Cancan ultimă oră

Iulia Albu, atac dur la adresa Adelinei Pestrițu de față cu Liviu Vârciu: „Am auzit că tu ai avut o iubită care cotcodăcește”

Publicat: 18 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iulia Albu atac dur la adresa Adelinei Pestrițu de față cu Liviu Vârciu Am auzit că tu ai avut o iubită care cotcodăcește
Iulia și Mihai Albu, dezvăluiri surprinzătoare despre relația cu foștii nași, Cristi și Mihaela Borcea

Liviu Vârciu și Adelina Pestrițu au fost în urmă cu mulți ani unul dintre cele mai mediatizate cupluri din România. Din nefericire, la scurt timp după ce s-au căsătorit, cei doi au ales să pună capăt căsniciei, luând-o fiecare pe drumul lui. Recent, Iulia Albu a fost față în față cu Liviu Vârciu și a făcut câteva remarci la adresa fostei sale iubite.

Iulia Albu se află de multă vreme în conflict cu Adelina Pestrițu

Iulia Albu se află de multă vreme în conflict cu Adelina Pestrițu, în cadrul unei emisiuni unde se afla și Liviu Vârciu, fosta jurată de la “Bravo ai stil!” a fost întrebată de acesta dacă are coteț pentru găina sa. Scopul acestuia a fost să stârnească amuzamentul, însă răspunsul Iuliei l-a făcut să se simtă jenat.

„Nu mai am găina, dar am auzit că tu ai avut o iubită care cotcodăcește’, a spus Iulia Albu.

Liviu Vârciu, vizibil surprins, a încercat să evite întrebarea, nedorindu-și să escaladeze discuția.

„Am avut, eu mai știu? Că am o vârstă… Posibil să fi cotcodăcit, eu habar nu am. Deci ai sau nu ai coteț? Ca să știu”, a continuat Liviu Vârciu, potrivit click.ro.

Discuțiile aprinse dintre Iulia Albu și Adelina Pestrițu au pornit acum mai bine de un an

Discuțiile aprinse dintre Iulia Albu și Adelina Pestrițu au pornit acum mai bine de un an când fosta soție a lui Mihai Albu a făcut o comparație între găina ei și celebra influenceriță.

„Oare ce animal de companie are acum Iulia Albu? Nu are cușcă, dar are casă, nu face Cotcodac, dar face ouă, trăiește pe picior mare fără a putea merge. Și nu, nu este o găină mută și șchioapă cu o casă închiriată pe numele ei”, a scris Iulia Albu pe rețelele de socializare.

Adelina Pestrițu: „Sunt puțin mai liniștită că totuși cineva te plătește să îți etalezi frustrările”

Adelina Pestrițu nu a stat deoparte și a răspuns mesajului stilistei tot prin același canal de comunicare.

„După cum mă știi, eu primesc și apreciez critică constructivă pe care oamenii o fac, însă tu nu poți face asta. Pe de altă parte, sunt puțin mai liniștită că totuși cineva te plătește să îți etalezi frustrările, pentru că nu mai ești nevoită să mă suni pe mine să te împrumut cu bani [ remember (n.r.: îți amintești)?]. E o MINUNE că nu te-ai potolit când ți-ai luat palmele în culise (NU de la mine), dar nu spun mai multe, pentru că sunt femeie și NU încurajez violența de niciun fel.

Nu pretind că sunt cea mai bine îmbrăcată din România și nici nu vreau să fiu, dar, te rog, să lași găinile în coteț, dacă mai supraviețuiesc și alea după temperaturile din vară. Tu ai experiență în a le lăsa la 50 de grade în mașină și, apoi, să defilezi cu altele la fel și nimeni să nu-și dea seama”, a scris Adelina Pestrițu pe Instagram.

Adauga un comentariu