Magazin

Iulia Vantur nu a mai facut sex de cand s-a despartit de Marius Moga

Publicat: 16 mart. 2013
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iulia Vantur nu a mai facut sex de cand s-a despartit de Marius Moga
1

Iulia Vantur s-a alaturat campaniei „Spune te iubesc la Happy Hour” si le-a facut declaratii de dragoste tuturor persoanelor importante din viata ei.

Stirista le-a declarat iubirea, vineri, la „Happy Hour”, parintilor ei, celei mai bune prietene si, surpriza, fostului iubit, Marius Moga.

„Mama este cea mai importanta persoana din viata mea. Eu spun des ‘Te iubesc’ si i-o spun mamei, pentru ca vorbesc în fiecare zi cu ea. Este prima persoana de care m-am îndragostit”, a spus Iulia Vantur.

„Nu am avut nicio relatie dupa despartirea de Marius Moga”

Iulia Vantur a marturisit ca nu exista niciun barbat în viata ei si, desi a trecut mai bine de un an de la despartirea de Marius Moga, nu a mai avut nicio relatie amoroasa de atunci.

„Nu am pe nimeni, sunt singura, singurica, ma bucur de viata mea. Dupa despartirea de Marius Moga nu am mai avut nicio relatie. A trecut ceva vreme, dar nu e ca si cum simt nevoia. Lucrurile astea se întampla cand trebuie, nu se planifica”, a spus vedeta Pro TV, precizand ca a ramas în relatii apropiate cu ”Micul Mozart”.

„Acum nu mai avem un interes sentimental si vorbim relaxati. Sunt mandra de realizarile lui si sunt convinsa ca o sa auda toata lumea de el. Este un baiat foarte talentat si o sa reuseasca. Marius, te iubesc prieteneste!”, a adaugat Iulia Vantur.

Iulia Vantur si Marius Moga s-au despartit în 2011, dupa 4 ani de relatie.

Adauga un comentariu