Prima pagină » Cancan » Iulia Vântur și Salman Khan și-au spus adio? Adevărul despre relația celor doi

Iulia Vântur și Salman Khan și-au spus adio? Adevărul despre relația celor doi

28 iul. 2021, 11:09,
BZI.ro, în Cancan

Cele mai recente zvonuri din presa mondenă spun că Iulia Vântur și Salman Khan și-au spus adio. Blondina trăiește de peste șapte ani în India, însă din cauza pandemiei de coronavirus aceasta a stat mai mult despărțită de starul indian.

În urmă cu mai bine de o lună de zile, Iulia a părăsit India și a venit în țară unde și-a sărbătorit ziua de naștere. Imediat după acest eveniment, au început să apară zvonuri cu privire la despărțirea Iuliei Vântur de Salman Khan.

Iulia Vântur și Salman Khan și-au spus adio?

Presa din India este de-a dreptul obsedată de viața personală a lui Salman Khan, iar zvonurile despre despărțirea de frumoasa blondină sunt la ordinea zilei. Cei doi formează un cuplu de mai bine de nouă ani și, se pare că și de această dată este vorba doar de niște zvonuri. Relația celor doi este una cât se poate de bună și nu s-a pus problema unei despărțiri.

Motivul pentru care Iulia Vântur se află în România este cu totul altul și ar avea legătură cu obținerea unei noi vize de lucru pentru următorii 4-5 ani (viză cu intrări multiple pe terioriul Indiei).

Ce spune Iulia Vântur despre nunta cu Salman Khan

Iulia dezvăluie că această etapă a relației nu este o prioritate pentru ea. De asemenea, experiențele pe care mulți dintre prietenii săi le-au avut după căsătorie, au determinat-o să nu mai aibă încredere în acest act.

”Am fost educată în spiritul acela: ne căsătorim, facem copil, există o ordine, o rigoare în toate lucrurile astea, dar odată ce am descoperit lumea, o cultură diferită, m-am descoperit pe mine mai mult. Acum, sincer, nu știu dacă îmi mai doresc atât de mult să mă căsătoresc”, a declarat vedeta, în urmă cu câteva săptămâni, pentru Antena Stars.

”În privința căsătoriei nu mai sunt atât de sigură că este ceea ce îmi doresc, pentru că sincer, uitându-mă în jurul meu, nu știu dacă asta este într-adevăr varianta câștigătoare pentru doi oameni care se iubesc.

Simt că te încorsetează mai mult și te limitează mai mult. Se întâmplă ceva. Întreb și oamenii care se căsătoresc, ce se întâmplă, de fapt. Se schimbă după ce se căsătoresc. Nu mi se mai pare atât de atractiv, sinceră să fiu”, a explicat blondina.

Când va deveni Iulia Vântur mămică?

Întrebată dacă se visează mămică la un moment dat, iubita lui Salman Khan a oferit un răspuns scurt, dar cuprinzător: “Când o vrea Dumnezeu”. Iar despre cât de bine se potrivește cu partenerul său de viață și pe scenă, Iulia Vântur a spus: “Suntem pe același vibe creativ”. În vârstă de 40 de ani, Iulia Vântur și Salman Khan, care are 55 de ani, au o relație aproape un deceniu. Blonda s-a mutat în India în 2012.

“Da, să muncesc foarte mult și să fiu cea mai bună versiune a mea”, a răspuns vedeta noastră când a fost provocată să spună ce ponturi a primit de la iubitul său renumit.

Rugată să spună ce își mai dorește, Iulia Vântur a mărturisit:

“Pace. Pace în suflet și minte. Și îmi doresc ca toți oamenii dragi mie să fie sănătoși, să se trezească dimineață și să mulțumească pentru viața pe care o au. Deși poate sună foarte “miss world” chiar îmi doresc ca oamenii să se vindece, să putem comunica și trăi mai armonios. Noi, toți”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *