Cancan ultimă oră

Iulia Vântur, strigăt de ajutor pe internet ! Mesajul cutremurător apărut pe contul de socializare al româncei: „Vă rog! Fiecare minut contează pentru ea”

Publicat: 18 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iulia Vântur strigăt de ajutor pe internet  Mesajul cutremurător apărut pe contul de socializare al româncei Vă rog Fiecare minut contează pentru ea
Iulia Vântur a devenit cunoscută pe plan internațional după ce s-a mutat în India și a început o relație cu Salman Khan

Iulia Vântur a făcut un apel umanitar pe internet. Nu a ezitat să le ceară ajutorul fanilor ei pentru a rezolva o situație tristă.

Iulia Vântur a devenit cunoscută pe plan internațional după ce s-a mutat în India și a început o relație cu Salman Khan și nu ezită să se folosească de celebritatea sa chiar și atunci când are nevoie de ajutor. În urmă cu doar câteva ore, vedeta a făcut un apel umanitar pe rețelele de socializare, îngrijorându-și fanii.

Concret, pe pagina sa de Instagram, Iulia Vântur a publicat un filmuleț extrem de trist, în care apărea o cățelușă care pare că se confruntă cu probleme de sănătate.

Alături de imaginile cutremurătoare, iubita lui Salman Khan a transmis și un mesaj, prin intermediul căruia le-a cerut ajutorul fanilor ei.

Iulia Vântur a mărturisit că animăluțul din imagini are mari probleme și trebuie să fie mutat din adăpostul în care se află într-o instituție privată, pentru a primi tratament. Ca acest lucru să devină posibil însă, pentru cățelușă ar trebui să se strângă 20.000 de rupii. Tocmai de aceea, fosta prezentatoare din România și-a rugat urmăritorii să o ajute și să doneze, pentru ca aceasta să fie mutată cât mai repede.

„Ajutor! Este la doar 20.000 rupii distanță de obiectivul ei. Vă rog, ajutați-ne să răspândim zvonul și să o ajutăm. Fiecare minut contează pentru ea… Trebuie să fie mutată cât mai curând posibil”, este mesajul pe care Iulia Vântur l-a scris pe Instagram, alături de imaginile dezolante.

Ce părere are mama lui Salman Khan despre Iulia Vântur?

Iulia Vântur trăiește o poveste de iubire de mai bine de un deceniu cu Salman Khan, însă cei doi își țin relația departe de ochii curioșilor. După ce, în ultima perioadă, au tot existat zvonuri despre o posibilă despărțire între ei, o româncă stabilită în India a dezvăluit ce s-ar întâmpla, de fapt.

Potrivit Simonei Kumar, Iulia Vântur este foarte apreciată de familia actorului de la Bollywood, în special de mama acestuia, care ar fi declarat că blondina este singura care a reușit să îl aducă pe fiul ei cu picioarele pe pământ.

„Este foarte apreciată de familia lui Salman Khan. Chiar mama lui a declarat că Iulia este singura femeia care a reușit să-l aducă pe Salman Khan cu picioarele pe pământ. Este foarte apreciată în familia lui. Are foarte multe concerte în toată India, în America, în Dubai. Publicul o apreciază, o stimează, o respectă. Este și model pentru multe branduri cunoscute din India”, a spus Simona Kumar pe rețelele de socializare.

Adauga un comentariu