BZI LIVE

LIVE VIDEO – Iulian Cozianu, președintele Sanitas Iași, aduce noi informații în emisiunea BZI LIVE despre modificările bugetare din sistemul medical și concursurile susținute de personalul medical angajat în pandemie – FOTO

Publicat: 16 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

În emisiunea de sănătate BZI LIVE, moderată de Irina Zaharia, din 17 mai 2022, ora 09.00, Iulian Cozianu, președintele Sanitas Iași, va discuta despre revendicările salariale ale angajaților din sistemul medical și ultimile discuții purtate săptămâna trecută cu responsabilii pe sănătate. Concursurile susținute în perioada aceasta de personalul medical angajat în starea de alertă a pandemiei Covid-19. Un alt subiect va fi cel legat de reorganizarea spitalelor după experiența pandemiei Covid-19, mai exact, o altă abordare a modului de organizare a structurilor spitalicești, a circuitelor și a criteriilor de internare.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu