Actualitate

Jaf în Capitală. Un hoţ a reuşit să fugă cu mii de lei dintr-o bancă – UPDATE/ BILET

Publicat: 17 nov. 2020
Jaf la sucursala unei bănci din Capitală

Un hoţ a reuşit marţi, 17 noiembrie 2020, să spargă o bancă. Autorul a fugit cu suma de 10.000 de lei dintr-o sucursală din Bucureşti. Potrivit autorităţilor, incidentul a avut loc la ora 10.00.

Pagubă la o sucursală bancară din Sectorul 2 al Capitalei. Bărbatul a pătruns în sediu, a ameninţat o caserita şi a reuşit să îşi însuşească suma de 10.000 lei. Conform angajaţilor, ameninţarea a fost efectuată cu ajutorul unui bilet.

În momentul furtului se aflau câteva persoane. Autorul jafului a reuşit să fugă din banca înainte de declanșarea sistemului de alertare prin acționarea butonului de panică.

Forţele de ordine au fost anunţate printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită în timpul jafului.

Cercetările au fost preluate de Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei.

UPDATE: Sucursala BRD de pe bulevardul Ștefan cel Mare, jefuită marți dimineață la ora 10, de un bărbat, se află la numărul 30 și este situată vis-a vis de sediul Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR).

Concret, jefuitorul a dat lovitura și a plecat cu 10.000 de lei chiar de sub nasul ofițerilor care dezleagă cazuri grele și coordonează activitatea inspectoratelor de poliție din țară.

Astfel, spun surse judiciare, este vorba despre ”un bărbat ce are aproximativ 30 de ani, constituție astenică, 1,70 m înălțime, îmbrăcat cu geaca neagră, fes culoare închisă, blugi albaștri, adidași albi, care poarta în spate un rucsac alb cu negru și masca protecție medicala”.

Un sac mic de bani luat cu un bilețel

Potrivit surselor citate bărbatul „i-a înmânat casierei un bilețel pe care scria „ai 10 secunde sa-mi dai banii altfel te tai”.

A plecat cu aproximativ 10.000 lei, pe jos, spre Piața Victoriei iar polițiștii de la Poliția Capitalei au declanșat cercetările și au pornit în căutarea sa.

Anunțul Poliției Capitalei

„Astăzi, în jurul orei 10.00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că într-un sediu bancar din sectorul 2 a pătruns un bărbat, care a amenințat una dintre casierie și a reușit sustragerea sumei de 10.000 de lei

Bărbatul a reușit să fugă înainte de declanșarea sistemului de alertare prin acționarea butonului de panică.

Amenințarea a fost realizată prin intermediul unui înscris.La acel moment, în agenție se aflau doar angajați.

Nicio persoană nu a fost rănită. Cercetările au fost preluate de Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei, în vederea identificării bărbatului și recuperării prejudiciului”, transmite Poliția Capitalei prin intermediul unei comunicări de presă.

Se fură catalizatoarele mașinilor parcate din Iași

O nouă afacere ilegală și-a făcut apariția la Iași. Convertizoare catalitice, cunoscute mai simplu drept catalizatoare, sunt furate de pe mașinile ieșenilor. Din ce în ce mai multe furturi sunt reclamate la poliție, iar într-o singură zi doi ieșeni s-au ales cu paguba. Aceste piese sunt furate pentru că au în compoziție metale rare și extrem de scumpe

Periodic apar tot felul de metode prin care unii se pot îmbogăți peste noapte. De ceva vreme, în România există o nouă modă infracțională care și-a făcut loc și în Iași. Cine s-ar fi gândit că sub mașina sa există o piesă care poate valora câteva mii de euro, chiar dacă mașina cu totul nu are acestă valoare? Ei bine, există multe mașini pe străzile Iașului care au astfel de piese. Vestea s-a împânzit repede, iar „băieții buni” nu au stat prea mult pe gânduri și au trecut la treabă. De ce să plătești când poți să furi, și-au spus unii. Drept urmare, polițiștii din Iași au fost sesizați de mai multe persoane că s-au trezit fără valoroasa piesă peste noapte. Despre ce este vorba? Este foarte simpul. Este vorba despre convertizoare catalitice, cunoscute mai simplu drept catalizatoare. Aceste piese montate pe mai toate autoturismele au rolul de a reduce poluarea.

Adauga un comentariu