BZI LIVE

LIVE VIDEO – Jandarmii ieșeni vor fi la datorie de Paște. Colonelul dr. Mircea Tulică aduce precizări la BZI LIVE celor care vor să participe la slujbele religioase – FOTO

Publicat: 27 apr. 2021

Miercuri, 28 aprilie 2021, de la ora 12:30, invitat în cadrul studioului BZI LIVE este col. dr. Mircea Tulică, inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Iași, pentru a discuta despre activitatea complexă desfășurată de echipajele instituției. Invitatul Roxanei Caraiman va oferi detalii privind acțiunile pe care le vor întreprinde jandarmii ieșeni în noaptea de Înviere pentru a asigura ordinea și siguranța publică. În același context, al prevenirii și combaterii răspândirii virusului, se vor aduce precizări referitoare la însoțirea autovehiculelor care transportă dozele de vaccin. Inspectoratul de Jandarmi Județean Iași este alături de comunitate împlicându-se în activități umanitare și sociale iar șeful Inspectoratului va exemplifica misiunile întreprinse în ultima vreme.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu