Bursa Barfelor

Joc de glezne în lumea bună a târgului! Scandalul a izbucnit după ce procororii au săltat nește drogulețe!

Publicat: 06 mart. 2021

În continuarea ediției de astăzi, babetele bârfitoare vă prezintă una despre nește băeți din „lumea bună” a târgului. După nește percheziții făcute zâlele trecute de procorori, au fost găsite nește substanțe mai halucinogene, așa. În plus, au fost rădicați și nește băeți veseli, care se ocupau cu substanțele aiestea, de le fumează unii ca să-și rupă creierii. Aiștia au fost duși la audieri și au început să recunoască tăt legat de biznisul lor. Cică, acu’, unii băeți mai cu lovele din târg, de pren „lumea bună”, cum ar veni, fac totuși joc de glezne, pentru că ăia de au fost legați sunt, de fapt, nește săgeți.

De un par exămplu, Ștefănel Labolache tremură că o să fie dat pe goarnă și o să-l ridice băieții noaptea din pat! Ce-i drept, băieții cu ochi albaștri și cei din parchete au tot ce le trebuie ca să-i prindă pe ăștia. Au inclusiv și un video cu fiecare, iar mulți s-au dat deja în primire unul pe altul. Ceea ce este bine, ca să scăpăm de o nouă garnitură de drogangii. Adevărații șacali ar fi în spate, iar ăștia stau acu’ cu sufletul la gură pentru că se tem să nu fie dați pe goarnă. În orice caz, se anunță un scandal mult mai mare dacă băeții ăia de au fost rădicați de mascați din pat se apucă de turnat tătă filiera! Babetele bârfitoare și-au pregătit deja popcornu’ și așteaptă să înceapă șăul!

Comentarii
  • Aici il putem aminti si pe coate goale Ciubotariu Ciprian Petrica mare dezvoltator de Ever Green Tower din Dancu. Pe Sararie la vale vis a vis de PIM e o cocioaba de unde omul se inarmeaza cu prafuri albe si le distribuie pe la jocutile de table si poker cu alti constructori

  • Sa vina baietii astia cu ochi albastri si la Garbestui-Tibana la andreea marineata buzduganeasa care primeste colete din canada de vreo 2 ani incoace. Ce o fi in pachetele alea de a reusit sa-si faca si casa,sa o si mobileze, sa mearga cu taxiul la iasi? Cu ce bani ca avea doar alocatii, acu nu le mai are nici pe alea ca i-a luat protectia toti copii?

  • Petrica Ciubotariu dustribuie praful alb prin intermediul salonului Lady French detinut de sotia sa Eliza…o recunosti dintr-o mie, e buboasă rau pe față

  • Cum poti cumpara blocuri construite de acest mediocru al societatii iesene Ciubotariu Petrica, nume de tigan si frate cu criminalul din Dacia. Cat ai platit sa-l scapi pe frati-tu de bulău infractorule???

Adauga un comentariu