Magazin

Jocuri de cazinou din lumea întreagă pe care poate nu le știi

Publicat: 20 nov. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Jocuri de cazinou din lumea întreagă pe care poate nu le știi

Indiferent de relația ta cu jocurile de acest tip, fie că ești cunoscător, împătimit sau doar ai o idee vagă despre ce înseamnă, ai auzit cu siguranță de unele dintre cele mai faimoase jocuri de noroc, cunoscute în întreaga lume. De exemplu cuvântul poker este cu siguranță familiar oricui –  sau ruleta, de asemenea, un joc bine cunoscut chiar și de cei care nu îl joacă în mod regulat.

Evident, industria de jocuri de noroc este una mult mai dezvoltată de atât. Sunt mii de titluri și zeci de mii de oferte, fie în cazinourile clasice, terestre, fie în cele moderne, pe site-uri online de specialitate. Există categorii separate, cum ar fi jocuri cu pacanele, sau vestitele jocuri de masă.

Dar, în cele ce urmează vom aduce în atenția voastră acele jocuri de existența cărora probabil nu ați mai auzit până acum. Chiar dacă nu sunt la fel de cunoscute, cu siguranță pot fi interesante, fie numai și prin noutatea pe care unele dintre ele o aduc în acest domeniu.

Pentru unele dintre aceste jocuri mai puțin populare deocamdată, istoria arată că sunt destul de vechi în unele zone ale lumii. Au fost ulterior preluate și produse de companii de renume din domeniu, fiind aduse publicului larg prin intermediul internetului și devenind parte din ofertele cazinourilor.

Cele mai spectaculoase jocuri nu sunt neapărat și cele mai populare, conform statisticilor  și cunoscătorilor. Iar unele chiar sunt jucate de sute de ani de anumite popoare.

Iată câteva titluri care vă vor atrage atenția, cu siguranță.

Mahjong – jocul popular de origine chinezească cucerește din ce în ce mai mulți jucători

Una dintre cele mai interesante alegeri este Mahjong, un tip de joc foarte popular în țările asiatice, dar mai nou și în restul lumii. Acum aveți ocazia de a-l testa și în cazinourile online, în versiunea sa electronică. Regulile sunt foarte simple, dar ai nevoie și de memorie bună, și atenție la detalii.

Practic, trebuie să realizezi seturi complete de piese similare ca să fii declarat câștigător.

Red Dog – un joc de cărți lejer și distractiv

Dacă dorești să te relaxezi cu un astfel de tip de joc de cărți, ai relativ puține lucruri de reținut. Indicațiile sunt simple. Trebuie să încerci să prezici dacă a treia carte din joc este între alte două deja extrase sau nu.

Nu e o știință complicată – ci doar relaxare și amuzament.

Unsplash

Keno – jocul de tip loterie care oferă premii interesante

Multe cazinouri din foarte multe țări au în ofertă acest joc de tip loterie. Practic, există un set de numere din care se vor extrage 20 câștigătoare. Varianta cea mai des întâlnită este cu 20 de numere din 80, dar mai există și altele pe aceeași temă.

O să vă mire totuși că, în ciuda faptului că nu este extrem de cunoscut în zilele noastre, jocul de Keno este extrem de vechi.

În zilele noastre puteți juca variante de keno fie ca loterie sau jocuri de tip slot video pe internet.

Sic Bo – jocul celor trei zaruri

Regulile acestui joc de origine asiatică sunt simple și permit multiple variante de pariuri pe combinatii diferite ale aruncării zarurilor.

Ai putea alege să ghicești valoarea maximă a aruncării zarurilor, de exemplu. După preferințe, poți alege și alte tipuri de pariuri pentru aruncarea zarurilor, indiferent că alegi să joci în cazinoul online sau în altă parte.

În loc de concluzie

Multe dintre opțiunile pe care le avem acum, nu sunt neapărat lucruri noi, inventate recent. Jocurile despre care am vorbit, ca și multe altele, au un istoric bogat în trecut. Evident, popularitatea lor era locală, în special anterior epocii internetului. Dar acum, cu mijloacele tehnologice pe care le avem la discreție, accesul la asemenea jocuri mai puțin populare este extrem de facil.

Adauga un comentariu