International

Joe Biden s-a împiedicat și a căzut în timp ce urca în avionul Air Force One – VIDEO

Publicat: 20 mart. 2021
Preşedintele american Joe Biden s-a împiedicat vineri, 19 martie 2021, în timp ce urca scara avionului Air Force One şi a căzut în genunchi, ridicându-se apoi singur

Preşedintele american Joe Biden s-a împiedicat vineri, 19 martie 2021, în timp ce urca scara avionului Air Force One şi a căzut în genunchi, ridicându-se apoi singur, relatează The IGuardian.

Preşedintele pleca spre Atlanta pentru a se întâlni cu lideri ai comunităţii asiatice după atacurile armate soldate marţi cu opt morţi în trei saloane de masaj asiatice.

Ajuns la jumătatea scării avionului, Biden s-a împiedicat de două ori, după care a căzut într-un genunchi şi s-a ridicat sprijinindu-se de balustrada scării. La intrarea în avion, s-a întors şi a salutat.

Acest episod readuce în atenţie semnele de întrebare despre capacitatea preşedintelui în vârstă de 78 de ani de a-şi exercita atribuţiile, după ce şi-a confundat vicepreşedintele Kamala Harris cu ”preşedintele Harris”, iar preşedintele rus Vladimir Putin i-a urat joi, ironic, ”multă sănătate”, în urma unei declaraţii în care Biden l-a catalogat pe liderul de la Kremlin drept ”asasin”.

Potrivit unui sondaj Rasmussen recent, jumătate dintre americani nu cred că Joe Biden este ”apt fizic şi mental pentru funcţia” pe care o deţine, în timp ce o treime se întreabă de ce preşedintele nu a organizat încă nicio conferinţă de presă de când şi-a preluat mandatul în ianuarie.

Reacţia Casei Albe după ce Joe Biden s-a împiedicat în timp ce se îmbarca la bordul Air Force On. Cum se simte preşedintele

Preşedintele Joe Biden se simte bine după ce s-a împiedicat pe trepte în timp ce urca la bordul Air Force One, vineri, a declarat reporterilor purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Karine Jean-Pierre, citată de Reuters.

Ea a sugerat că vânturile puternice de la baza Andrews de lângă Washington ar fi putut fi unţia factor.

Karine Jean-Pierre nu a spus dacă Biden a fost consultat de un medic după episod.

Biden nu a fost iertat de glumeții de pe rețelele de socializare, pe acestea apărând numeroase postări ironice, multe dintre ele cu tagul #Bidenfall.
Comentarii
Adauga un comentariu