Cancan ultimă oră

Jos pălăria! Gestul făcut de Chef Florin Dumitrescu după ce Ramon de la Masterchef s-a stins din viață.

Publicat: 17 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Jos pălăria Gestul făcut de Chef Florin Dumitrescu după ce Ramon de la Masterchef s-a stins din viață.

Ramon Chicireanu de la Masterchef a luptat cu o boală nemiloasă care l-a răpit de lângă noi prea devreme. Un număr mare de români se mobilizaseră pentru a-l ajuta pe Ramon de la Masterchef cu donații, dar a fost prea târziu. Tată a trei copii și soț iubitor, s-a stins din viață, pierzând lupta cu cancerul limfatic.

Din păcate, boala a fost mai puternică decât el și, după doi ani de suferință, a pierdut lupta.

Vestea morții lui Ramon a fost confirmată de familie
Drum bun Chicireanu Ramon, ne va lipsi zâmbetul şi energia ta! Ne va lipsi optimismul şi carisma ta! Ne vei lipsi enorm! Ne-ai oferit o foarte frumoasã lecţie de viaţã – ai luptat cu îndârjire şi noi am crezut în tine! Ştiam cã doar tu poţi învinge moartea, ştiam cã doar tu poţi trece peste o asemenea provocare! Te iubim şi îţi suntem recunoscãtori- ai trecut frumos prin viaţã şi ne-ai atins pe toţi cu sensibilitatea ta!! Drum bun Ramon!

Chef Catalin Scarlatescu a facut si el anuntul trist
Cunoscutul bucătar a postat pe pagina de facebook o poza cu Ramon şi mesajul: Dumnezeu sa-l odihneasca in pace,,,. Mesajele de condoleante ale celor care l-au cunoscut au curs fără încetare.

Cu doar câteva zile în urmă, Ramon Chicireanu postase o poezie emoționantă pe pagina de Facebook
Fostul concurent de la Masterchef declarase în mai multe mesaje că vrea să trăiască și luptă cu boala. A avut parte de o mobilizare masivă din partea românilor, care au distribuit mesajele pe rețelele de socializare și au donat pentru ca el să se facă bine.

Chef Florin Dumitrescu, mesaj emotionant
Nu doar Chef Scarlatescu a postat un mesaj imediat dupa ce s-a aflat ca Ramon a trecut in nefiinta. Florin Dumitrescu a reactionat si el. A facut un apel catre toti fanii lui prin care îi roagă să doneze în continuare bani familiei:

„Prietenul nostru, Ramon, nu mai este. Condoleanţe familiei. Ţineţi aproape de cei dragi şi dacă vreţi să continuaţi să donaţi familiei, va rog să o faceţi!”

Adauga un comentariu