Sport

Jucătorii de la FCSB nu renunță! Mesajul „războinic” al lui Dennis Man, după înfrângerea cu CFR Cluj

Publicat: 04 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Jucătorii de la FCSB nu renunță Mesajul războinic al lui Dennis Man după înfrângerea cu CFR Cluj

FCSB nu a reușit să obțină vreun punct din întâlnirea cu CFR Cluj, terminată cu scorul de 1-0 pentru ardeleni, însă „roș-albaștrii” nu-și pierd speranța. Dennis Man (21 de ani), atacantul formației pregătite de Bogdan Vintilă, a postat un mesaj „războinic” pe Instagram.
Echipa lui Gigi Becali a jucat în inferioritate numerică, iar singurul gol al partidei a venit după faza fixă care a urmat eliminării lui Bogdan Planic. Sârbul a fost trimis la vestiare din cauza unui fault dur, în apropierea careului.
Chiar dacă FCSB se află pe locul patru în Liga 1, la opt puncte distanță de liderul CFR, Dennis Man a anunțat că nu va renunța la luptă:

„Nu contează ce se întâmplă, luptăm până la final”, au fost cuvintele lui Man, pe Instagram.

CFR Cluj, victorie la limită în fața celor de la FCSB

CFR Cluj a învins FCSB, scor 1-0, în etapa cu numărul 23 din Liga 1. Golul lui Vinicius a decis partida din Gruia.
Partida dintre CFR Cluj și FCSB „s-a rupt” în minutul 77, când Planic a fost eliminat pentru faultul comis asupra lui Deac. A urmat lovitura liberă din care Vinicius a deschis scorul.
În urma acestui succes, CFR Cluj s-a desprins la opt puncte de FCSB și la șapte lungimi de Craiova și Astra. FCSB se poate apropia la cinci puncte, dacă se impune în restanța cu FC Voluntari

Adauga un comentariu