Sport

Jucătorii de la FCSB pe care Gigi Becali vrea să ia 100 de milioane de euro!

Publicat: 20 ian. 2020

Gigi Becali vrea să dea lovitura la FCSB. Omul de afaceri susține că poate obține 100 de milioane de euro pe șase jucători de la echipa pregătită de Bogdan Vintilă. „Perlele” lui Becali sunt Dennis Man, Florinel Coman, Florin Tănase, Darius Olaru, Olimpiu Moruțan și Răzvan Oaidă.

„Eu am câțiva jucători care valorează 100 de milioane de euro sau poate mai mult, peste un an: Man, Coman, Tănase, Olaru, Moruțan sau Oaidă. O să vedeți voi!”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali a dezvăluit câți bani a băgat la echipă, din 2003, de când a preluat Steaua, și până în prezent. Finanțatorul FCSB susține că a cheltuit 40 de milioane de euro la club, dar a reușit să-și scoată investiția. În acest moment, omul de afaceri i-a mai împrumutat pe roș-albaștri cu cinci milioane de euro, dar consideră că poate face un profit de 95 de milioane de euro, dacă vinde tot patrimoniul societății.

„Eu aveam 40 de milioane de euro investiții, când nu știam și nu mă băgam. Am zis, stai, mă, puțin! Acum, chiar dacă nu sunt pe profit, îmi scosesem banii, avem și profit, dar acum am vreo cinci milioane de euro băgați în toată societatea. Dar, în balanță, dacă vând societatea, dacă vând tot patrimoniul, fac 100 de milioane, asta înseamnă că o să am profit. 40 de milioane am investit, înainte să încep să fac profit. Munca mea de 15 – 20 de ani de zile înseamnă 95 de milioane de euro profit”, susține Gigi Becali.loading...

Adauga un comentariu