Sport

Jucătorul cu „sute de oferte”. Toate superputerile Europei stau la rând pentru el: „Nimeni nu se aștepta, e incredibil”

Publicat: 25 mart. 2020

Erling Haaland, în vârstă de doar 19 ani, a ajuns la Borussia Dortmund în această iarnă, dar este, deja, unul dintre favoriții fanilor. Norvegianul a atras atenția tuturor marilor cluburi din Europa, care încearcă din răsputeri să îl facă să o părăsească pe vicecampioana Germaniei în vară. Haaland a ajuns la Dortmund pentru doar 20 de milioane de euro de la RB Salzburg, a marcat deja de 12 ori în 11 partide și a oferit și două pase decisive.

Este dorit de echipe precum Real Madrid, Juventus, Manchester United sau Tottenham

Nordicul, abia ajuns în Germania, este deja dorit de echipe precum Real Madrid, Juventus, Manchester United sau Tottenham, așa cum anunță presa din străinătate.
Cu o cotă fabuloasă pentru vârsta sa, 80 de milioane de euro, toate marile cluburi ale Europei l-au contactat pe Haaland, în încercarea de a obține semnătura sa la vară. Chiar tatăl jucătorului a dezvăluit că, chiar și înainte să ajungă și să explodeze și la Borussia Dortmund, fiul său a fost în contact cu foarte multe echipe și s-a declarat amuzat de zvonurile apărute, care au implicat peste 100 de echipe: „Păi el a fost în contact cu peste 100 de echipe înainte de a semna cu Borussia Dortmund, nu? Așa erau zvonurile”, a spus tatăl lui Haaland.

Ce echipă i s-ar potrivi?

În viziunea tatălui său, lui Haaland i s-a potrivit foarte bine La Liga, campionatul Spaniei, unde joacă și prietenul și colegul său de la echipa națională, Martin Odegaard.
„E adevărat că în Spania este un campionat foarte bun pentru fiul meu. Nu se știe când sau dacă va ajunge acolo vreodată, vom vedea. Fiul meu iubește să joace alături de Martin, este un fotbalist extraordinar. Se înțeleg extrem de bine pe teren”, a mai zis Alf-Inge Haaland.

Mino Raiola nu crede că Erling Haaland va pleca de la Borussia Dortmund

Chiar dacă există un interes uriaș pentru jucătorul Borussiei, Mino Raiola, agentul norvegianului, nu crede că este vreo șansă ca tânărul fotbalist să plece în altă parte la vară:

„Trebuie să continue să crească. Va sta la Dortmund atâta timp cât este necesar. Este un jucător extraordinar. Este foarte interesant să îl vezi jucând, dar și cât de rapid se dezvoltă de la meci la meci. Nimeni nu se aștepta ca el să se adapteze atât de rapid la o echipă precum Borussia Dortmund, este incredibil.
Este foarte adevărat că este un jucător care evoluează mai repede decât ne-am putea noi gândi. Nu credeam că momentul în care a plecat de la RB Salzburg a fost cel potrivit, dar se pare că m-am înșelat. Oricum, nu cred că va pleca de la Dortmund în această vară”, a explicat Mino Raiola.loading...

Adauga un comentariu