Actualitate

Jurnalistul H.D. Hartamnn, despre ironiile lui Volodimir Zelenski la adresa preşedintelui Germaniei, Frank-Walter Steinmeier – VIDEO EXCLUSIV

Publicat: 06 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Jurnalistul H.D. Hartamnn despre ironiile lui Volodimir Zelenski la adresa preşedintelui Germaniei Frank-Walter Steinmeier - VIDEO EXCLUSIV
Jurnalistul H.D. Hartmann a discutat într-o emisiune BZI LIVE despre planurile de viitor ale Occidentului

Invitat într-o nouă emisiune BZI LIVE, astăzi, 6 mai 2022, profilerul H.D. Hartmann a discutat despre războiul din Ucraina care se află la cea de-a 72-a zi de invazie rusă. Jurnalistul a dezbătut însă în detaliu ironiile președintelui ucrainean Volodimir Zelenski la adresa liderului Germaniei.

Reamintim faptul că Zelenski i-a refuzat vizita președintelui german Frank-Walter Steinmeier, dar l-a invitat pe cancelarul german Olaf Scholz la Kiev.

„Este de fapt un mesaj ucrainean de refuz: dacă vreţi negocieri cu ruşii voi aveţi două documente: Minsk 1 şi 2. A doua linie este formatul Normandei. Se prevedea după anul 2014 că autorităţile de la Kiev vor sta la discuţii cu liderii republicilor pentru a găsi o soluţie în interioriul integrităţii statele. Se mergea spre autonomie regională în interioriul Ucrainei. Cine a fost cel care a editat strategia şi limbajul este actualul preşedinte al Germaniei, când era ministru de externe a lui Merkel. Este de fapt atacul la Minsk 1 şi 2.

Aici este atacul lui Zelenski care după această pălărie nucleară propagandistă. Zelenski refuză să mai discute despre Minsk 1 şi 2. Astăzi la Cotroceni, Iohannis îl primeşte pe preşedintele Lituaniei şi la conferinţa de presă spune că singura soluţie acceptabilă este reintegrarea teritorială a Ucrainei. Crimeea este din 2014 rusă. Zelenski anulează atacându-l pe preşedintele Germaniei. Germania acceptă că este prinsă în multe interese”, a menționat H.D. Hartmann.

Ce spune H.D. Hartmann despre declarația președintelui Klaus Iohannis

În continuarea intervenției sale în cadrul emisiunii BZI LIVE, jurnalistul H.D. Hartmann a menționat că președintele Klaus Iohannis a făcut o declarație controversată, aceea că Rusia trebuie să înapoieze Ucrainei Crimeea. Însă, analistul politic susține că liderul de la Cotroceni nu cunoaște istoria Europei, deoarece Crimeea este a Rusiei, nu a Ucrainei.

„Cineva are interesul să distrugă Germania. SUA vrea să preia economic Europa. Dacă soluţia maximală este să nu se negocieze nimic cu Rusia dacă nu se dă Crimeea înapoi, războiul va dura 10 ani. Sub norii atomici a minciunii de fapt interesele se dau şi la Bucureşti, unde preşedintele susţine că Rusia trebuie să dea înapoi. Iohannis nu a studiat istoria Europei. Crimeea nu a fost ucraineană, a fost rusească şi a fost luată de la Imperiul Turc. Este o prostie. Iohannis de ce nu cere întoarcerea Basarabiei României? De ce nu cere Cernăuțiul? De ce nu a sancţionat gestul? Nu poţi lăsa poporul fără curent şi gaz şi să spui Rusiei că trebuie să plătească. Cine va pierde Ucraina va pierde puterea hegemonică în Europa. Nimeni nu are interesul ca Ucraina să fie furnizorul principal de resurse că ajungi la mâna lor. Interzicem gazul, dar devenim dependenţi de SUA. Trebuie să ne uităm atent. Insula Şerpilor nu a fost câştigată prin decizie internaţională de România? De ce este proprietatea Ucrainei?”, a conchis profilerul H.D. Hartmann.

 

Adauga un comentariu