Actualitate

Jurnalistul Iosefina Pascal, despre generaţiile de tineri din România, la BZI LIVE: „Asta este realitatea de la Untold” – VIDEO

Publicat: 11 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Jurnalistul Iosefina Pascal despre generaţiile de tineri din România la BZI LIVE Asta este realitatea de la Untold - VIDEO
Iosefina Pascal afirmă că nunta lui George Simion a fost un mijloc de promovare

Jurnalistul Iosefina Pascal a vorbit astăzi, 11 august 2022, în Studioul BZI LIVE despre actualele generaţii de tineri din România. Din păcate, tot mai mulţi adolescenţi au ajuns să consume alcool, droguri sau alte substanţe psiho-active atunci când aleg să meargă la festivaluri.

De asemenea, Iosefina Pascal a transmis că profesorii, părinţii şi statul trebuie să ajute tinerii pentru a nu cădea în depresie sau alte boli.

Ce spune jurnalistul Iosefina Pascal despre generaţiile de tineri din România

Vă aducem aminte că la începutul lunii august a fost organizat un eveniment de mare anvergură, mai precis Untold. Festivalul este un prilej de a consuma diverse substanţe şi de a se expune.

„Realitatea de la Untold în materie de tineri, drogaţi, nu e caracteristică pentru toţi tinerii din România. Acolo sunt mulţi care vin la agăţat de copii. Viitorul ţării ăsteia nu-i vei vedea că se anturează cu astfel de persoane. Mulţi se izolează, dar e mai bine pe-o parte. Am văzut nişte ştiri cu îmbrăcămintea unor persoane care au venit la festival. Problema e că este exhibitionist în faţa unor copii. Nu mi se par oameni normali la cap cei care au venit cu copiii la festival sau la proteste. A devenit un cult al chestiilor cool pe care trebuie să le faci ca adolescent că altfel nu eşti cool. Trebuie să filtrezi informaţiile din mass-media. Copiii nu au acest filtru”, a transmis jurnalistul Iosefina Pascal.

Mai mult decât atât, invitatul a ţinut să menţioneze că statul încearcă să distrugă învăţământul românesc şi astfel să îi influenţeze pe tineri din toate punctele de vedere pentru a nu fi oameni competenţi.

„Statul vrea să comaseze toate probele importante într-un singur examen la BAC, să-l chinui şi mai mult şi să nu ai ce verifica. De asemenea, să umple şcoli şi licee de profesori nepregătiţi. Cum să devii profesor doar dacă termini o facultate? Îţi trebuie cu totul alte valente pentru a deveni profesor. Mulţi sunt dezamăgiţi, depresivi, obezi. A crescut obezitatea din cauza restricţiilor. E important ca profesorul să fie capabil să gestioneze activitatea psiho-emoțională a copilului. Îmi arată că vor să distrugă învăţământul şi să populeze unităţile de învăţământ cu pile şi prieteni cu cei care nu au habar. Nu mai au pregătire, nu mai au nevoie de nimic. Programa şcolară poate să o modifice, dar ai nevoie de oameni competenţi. Părinţii tac, din păcate asta e adevărul”, a mai spus jurnalistul, la BZI LIVE.

Adauga un comentariu