Actualitate

Jurnalistul Iosefina Pascal la BZI LIVE: „După ce s-a terminat pandemia, Raed Arafat a primit cadou tot ce ţine de segmentul refugiaţilor ucraineni”

Publicat: 02 feb. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Jurnalistul Iosefina Pascal la BZI LIVE După ce s-a terminat pandemia Raed Arafat a primit cadou tot ce ţine de segmentul refugiaţilor ucraineni
Jurnalistul Iosefina Pascal la BZI LIVE

Joi, 2 februarie 2023, Iosefina Pascal la discutat în cadrul ediției săptămânale BZI LIVE despre manipulatorii din ‘plandemie’, care mai nou, s-au ocupat și se ocupă de refugiații ucraineni. În contextul în care săptămâna aceasta a debutat cu anchetarea afacerilor cu măștile din pandemie, cu chestionarea lui Victor Pițurcă și fiul său… să ne așteptăm și la alte dezvăluiri? Sau e îndeajuns acest circ pentru a satisface nevoia cetățenilor de ‘dreptate’?

Iosefina Pascal dezvăluie astfel într-o nouă ediție cine sunt c adevărat băieții deștepți din timpul pandemiei.

Jurnalistul Iosefina Pascal la BZI LIVE

Iosefina Pascal a discutat la BZI LIVE despre manipulatorii din timpul ‘plandemiei’. Cine a fost atât de intelegent încât să profite de un context tragic, acel al unei epidemii la nivel global, și apoi a continuat și în contextul războiului din Ucraina. Sub pretextul facerii de bine, a ajutorării semenilor, banii au curs în diferite direcții, ca prin sită.

Incisivul jurnalist dezvăluie acum ce se află de fapt în spatele acestor afaceri dubioase.

„În timpul pandemiei, Raed Arafat a promis că o să facă o platformă care să se ocupe cu informarea corectă a cetăţenilor şi să cenzureze dezinformarea. Platforma aia a existat într-o oarecare măsură și a vrut el să o oficializeze în tot ceea ce înseamnă politică guvernamentală. Era acolo un ONG, ‘Code for Romania’, a adunătură, o gaşcă de inşi care şi-au dat un nume din asta pompos, şi băieţii nu sunt neapărat hackeri, sunt un grup de IT-iști, dar care întâmplător activează şi pe la ONG-urile USR-iștilor.

La începutul pandemiei, Raed Arafat le-a dat bani guvernamentali acestor cetăţeni şi cu ce se ocupau ei? Cu combaterea fake news-ului, adică a oricăror idei, întrebări pe care le aveau oamenii în timpul pandemiei. Dacă puneai întrebări despre efectele adverse ale vaccinului, erai manipulator şi apăreai pe site-ul respectiv. Site guvernamental.

După ce s-a terminat pandemia, oamenii nu au stat degeaba. Iar Raed Arafat a primit cadou tot ce ţine de segmentul refugiaţilor ucraineni. Şi am zis de multe ori că asta măsluieşte datele publicate oficial. În ce sens? În mod normal, pe site-ul Guvernului României, trebuie să ai şi ce bani s-au dat pentru treaba cu refugiaţii. Noi ştim de la UE câţi bani a dat România, pentru că ştim câţi bani trebuie să ia înapoi teoretic de la UE. Dar nu ştim defalcat pe luni, pe zile, pe săptămâni, pe un an…

Că doar acei bani nu se duc doar la orfelinatele statului sau casele sociale de la stat. Sunt date ale unor entităţi private şi fizice pentru că aceştia să îi găzduiască pe refugiaţi. Şi nu este nimic transparent.

E noaptea minţii să decontezi zece mii de lei într-o lună pentru refugiaţi…Cum? Din moment ce se vorbeşte de sute de milioane de euro pe care trebuie să îi recuperăm… În esenţă, ocultează datele”, a spus Iosefina Pascal.

Iosefina Pascal: „Este inimaginabil cum folosesc ăştia tragedii şi fac la bani de te cruceşti”

Băieții deștepți sunt conștienți că oamenii sunt furioși din cauza măsurilor adoptate în timpul pandemiei și s-au hotărât astfel să ofere un nou spectacol al cătușelor. Puțin circ pentru mintea privitorilor, convinși că prin puțină vărsare de sânge, oamenii se vor potoli.

„Şi am ajuns la o platformă, unde sunt aceeaşi oameni, deci practic Raed Arafat apare cu două instituţii acolo ca parteneri, dar de fapt e aceeaşi instituţie cu subunităţile ei… Iar toţi aceşti parteneri, iau bani. Iau bani ca să facă această platformă. Realizat de Code for România, aceiaşi ONG-iști din timpul pandemiei.
Informarea e atât de bună încât acum vedem cum se pocăiesc pe la televizor tot felul de realizatori şi spun că ‘Vai, doamne, că nu ştiam, că am fost păcăliţi..’. Vrăjeli din astea.

Dom’le, este inimaginabil cum folosesc ăştia tragedii şi fac la bani de te cruceşti…

Şi se mai întreabă lumea de ce nu îl anchetează nimeni pe Raed Arafat pentru achiziţiile din plandemie? Păi, pe Pițurcă îl anchetează, pe ciuri-buri îl anchetează, dar pe ăsta nimeni. Şi ca să vezi, ei află după 2 ani că erau neconforme măştile… Acum s-a dus discuţia aşa în delizoriu… a luat Pițurcă sau nu a luat şpaga?! Băi, aia este o parte a problemei. Deci în dosar nu se discută decât dacă a luat sau nu spaga, adică traficul de influenţa, luare de mită. În rest nu se discută nicăieri că sunt neconforme măştile. Ceea ce înseamnă înşelăciune în traducere juridică”, a conchis Iosefina Pascal.

Adauga un comentariu