Actualitate

Jurnalistul Iosefina Pascal, la BZI LIVE: „Jos cenzura şi agresiunea CNA-ului” – VIDEO

Publicat: 28 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Jurnalistul Iosefina Pascal la BZI LIVE Jos cenzura şi agresiunea CNA-ului - VIDEO
Iosefina Pascal a discutat în cadrul emisiunii-dialog BZI LIVE despre activitatea SRI

Jurnalistul Iosefina Pascal a fost invitat la o nouă ediţie BZI LIVE, unde a discutat despre agresiunea Consiliului Național al Audiovizualului.

Cunoscuta tânăra a menţionat că CNA a închis oficial postul de televiziune News România şi a blocat pentru o perioadă de trei luni Gold FM.

„După câteva zile de la închiderea oficială a postului de televiziune unde am lucrat, de către CNA, ne-am trezit şi pe Gold FM că ne-a blocat timp de 3 luni de zile. În ultima şedinţă CNA, acolo s-au făcut ameninţări la adresa unui vlogger. I-au spus că îl vor notifica în curând, CNA are pârghii şi în mediul online. CNA ne-a anunţat mereu în ton ameninţător. Primul caz a fost cu George Buhnici după ce l-au luat la ochi după declaraţiile făcute şi l-au ameninţat că îl vor amenda pentru activitatea lui. Dacă ai zis ceva nasol la tine în casă, se vor îndrepta asupra ta chiar de nu ai încălcat legea sau ai calomniat pe cineva sau nu. Contează că nu mai este plăcut ca individ şi trebuie eliminat de oriunde se poate. Era de aşteptat şi mai ales că am avertizat de luni de zile că SRI poate accesa datele private, CNA îşi extinde puterile, lucrurile duc la controlul absolut al populaţiei care se exercita acum prin mediul online şi condiţionarea activităţii”, a menţionat Iosefina Pascal, la BZI LIVE.

De asemenea, tot astăzi, 28 iulie 2022, Iosefina Pascal a discutat ca în curând datele personale ale romanilor vor fi folosite pentru a pune în funcţiune un puternic cloud guvernamental.

„Ziceam că furnizorii de telefonie, TV şi cablu încep să colecteze date personale, studii, locul de muncă, date de identificare, etc. Mi se pare interesant că nu s-a cerut acordul, două companii până acum au făcut asta. Am fost notificaţi prin SMS în care ni s-a spus că s-a schimbat modul în care se colectează informaţiile cu caracter personal, dar curând se va pune în funcţiune cloud-ul guvernamental. Avem un supercomputer la Craiova unde se vor folosi toate aceste date furnizate. Vom deveni frontul cibernetic al acestui război global care transcede în Ucraina acum. Nivelul de luptă este amplu şi divers, de la energie, la sănătate, mediul online. Lucrurile indică că intrăm într-o nouă fază a războiului unde România este un pilon important”, a conchis jurnalista.

Adauga un comentariu