Actualitate

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu la BZI LIVE: „Nu am atins nici pe departe nivelul cel mai de jos, avem trendul de a ne duce şi mai jos în ceea ce priveşte învăţământul României”

Publicat: 30 ian. 2023
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu la BZI LIVE Nu am atins nici pe departe nivelul cel mai de jos avem trendul de a ne duce şi mai jos în ceea ce priveşte învăţământul României
Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a vorbit la BZI LIVE despre președintele Klaus Iohannis, care se află în „derivă” totală, de la ‘România Educată’ la ‘statul eșuat’, respectiv România Eșuată! Iar noile legi ale Educației nu fac decât să producă mai multă confuzie în mințile elevilor.

Nașul presei din România spune că de 20 de ani, țara noastră nu a avut norocul de a avea parte de un lider adevărat, care să slujească intereselor cetățenilor săi.

Sorin Roșca Stănescu la BZI LIVE

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a vorbit la BZI LIVE despre Klaus Iohannis, despre planurile lui mărețe de a implementa proiectul ‘România Educată’ și crunta realitate a unei Românii eșuate. Cu un președinte profesor de meserie, învățământul din România trebuia să dea clasă altor state, trebuia să exceleze! Dar ce pretenții să avem de la copii, dacă cei din clasa politică își dau doctoratele în timpul mandatelor și numai ei știu cum reușesc să le obțină…

Iar ceea ce este cel mai trist, nu se întrevede nici o schimbar ela orizont, nici măcar în ultimele luni de mandat ale lui Iohannis, el pregătindu-și deja bagajele pentru următoarea funcție, cel mai probabil în cadrul vreunei instituții a Uniunii Europene, ori, următoarea vacanță la ski.

„Ne-am ales cu un eşec uriaş, şi nu are cum să mai recupereze nimic în ultimul an. Sunt 9 ani de umilinţă administrată de propriul președinte care a debutat cu scheleți în dulap, acele case pe care nu poate să le justifice în nici un fel… plecat mereu din concediu în concediu, la ski.. a fost o perioadă ratată. Oricum acești 9 ani sunt mai puţini lamentabili decât cei 10 ani ai lui Băsescu. Măcar acest preşedinte a fost ineficient şi neadecvat, dar mai puţin decât a făcut-o Traian Băsescu.

În 30 de ani, 80 de mii de personaje şi-au pus pe cartea de vizită titlul de ‘doctor’. Anterior căderii lui Ceauşescu, în 40-50 ani am avut 16.000 de persoane care şi-au dat doctoratul. Ceea ce se întâmplă acum este o ruşine naţională, o pată pe reforma educaţională. Aceste plagiate care se ţin lanţ şi care sunt mult mai numeroase decât cele denunţate opiniei publice, arată cât de precară este societatea intelectuală a României. Şi fără această societate intelectuală, statul nu poate înainta. Avem nevoie de intelectuali adevăraţi care să conducă această ţară”, a spus Sorin Roșca Stănescu.

Sorin Roșca Stănescu: „Popescu este un slujbaş al intereselor fundamentale împotriva României”

Cunoscutul jurnalist a discutat și despre ministrul Energiei Virgil Popescu, care reamintim, joacă un rol foarte important în bunul demers al României.

„Virgil Popescu a fost înşurubat în vârful guvernului României de către Klaus Iohannis, şi nu pentru că a visat frumos președintele Iohannis noaptea, ci pentru că i s-a cerut acest lucru. Popescu este un slujbaş al intereselor fundamentale împotriva României, împotriva siguranţei cetăţenilor români. Nu poate fi dat jos, decât probabil, dacă PSD-ul va avea suficientă voinţă politică la rotativă.

Cât despre o revenire a lui Iohannis în ultimul an de mandat, nu avem nici o garanţie. Istoria va mai consemna câteva pagini negre, hai să spunem 10, pentru fiecare an de preşedinţie ai acestui nevrednic preşedinte al României.

Nu am atins nici pe departe nivelul cel mai de jos, avem trendul de a ne duce şi mai jos în ceea ce priveşte învăţământul României”, a spus Sorin Roșca Stănescu.

Comentarii
  • livia, raspunsul este da. profitul multinationalelor este multumitor, iar profitul bancilor este aproape de excelent. industria de prostire (tv, ziare, net, etc) lucreaza din plin si o duce deasemeni foarte bine.

Adauga un comentariu