Actualitate

Kamara de la Survivor România are un prenume neobișnuit. Cum îl cheamă pe „faimos”

Publicat: 24 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Kamara de la Survivor România are un prenume neobișnuit. Cum îl cheamă pe faimos
Artistul Kamara vrea să câștige Survivor România pentru a-și putea ajuta fiul, care suferă de tetrapareză spastică

Kamara, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de la noi, concurent la Survivor România, are un prenume pe care foarte puțină lume îl știe. Și aceasta deoarece când vine vorba despre viața sa personală, nu multe sunt lucrurile care se știu despre el. De fapt, Kamara este chiar numele de familie, iar artistul este musulman.

Jumătatea de culoare a fostei trupe Alb Negru este un artist foarte îndrăgit în România, iar asta de datorează abilităților sale vocale. Chiar dacă se bucură de succes, Kamara este mai rezervat din fire și nu dă tot timpul detalii despre viața personală, așa cum o fac alți artiști.

Kamara de la Survivor România are un prenume neobișnuit

În urmă cu mai mulți ani, Kamara a acordat un interviu pentru Cancan, în care a dezvăluit că prenumele său nu este Kamara, ci mai degrabă numele de familie. Ei bine, acesta se numește Kamara Ghedi și este de origine musulmană, deși foarte puțini știau acest lucru.

„Oamenii nu știu, dar Kamara este numele meu de familie”, dezvăluia artistul în urmă cu ceva timp.

Kamara Ghedi s-a născut pe 19 februarie 1976 și a locuit în România până la vârsta de 8 ani, alături de fratele Musty și surorile Sara și Corina. Moartea tatălui lor avea să îi conducă drumul pe al continent cu toată familia. Astfel, Kamara si-a trăit copilăria și adolescența în Guineea. După liceu a revenit în țara natală, petrece un an la Cluj, iar apoi se mută în Capitală unde a urmat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării.

Kamara participă la Survivor pentru a-și ajuta fiul bolnav

Motivat de boala fiului său, Kamara nu a ezitat nicio secundă să accepte propunerea de a participa la celebrul show de supraviețuire. După ce s-a asigurat că Leon este pe mâini bune, acesta a plecat la drum cu fruntea sus și hotărât să lupte în jungla din Republica Dominicană. Micuțul este diagnosticat cu tetrapareză spastică, iar până în prezent cântărețul s-a zbătut să strângă bani pentru a-i oferi un viitor mai bun.

„Faimosul” a organizat spectacole caritabile, a luptat în gala RXF, a prezentat o emisiune TV și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a câștiga sume suficiente pentru a-și putea opera fiul. Acum, Kamara se luptă pentru premiul în valoare de 100.000 de euro și este mai hotărât ca niciodată să dea tot ce poate la Survivor România.

Adauga un comentariu