Actualitate

Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer! Primele declarații ale Prințesei de Wales

Publicat: 22 mart. 2024
_____ Vizualizări 5 Comentarii
Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer Primele declarații ale Prințesei de Wales
Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer! Primele declarații ale Prințesei de Wales

Vestea vine după mai multe săptămâni de speculații cu privire la starea de sănătate a viitoarei regine, în vârstă de 42 de ani, care nu a mai fost văzută în cadrul unor sarcini oficiale de la Crăciun, transmite Sky News.

Kate, Prințesa de Wales, a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer și urmează un tratament preventiv de chimioterapie.

Primele declarații ale Prințesei de Wales

Într-un mesaj personal, Kate spus că operația abdominală planificată în ianuarie a fost un succes și că inițial s-a crezut că afecțiunea ei nu este canceroasă.

„În ianuarie, am suferit o intervenție chirurgicală abdominală majoră la Londra și, la acea vreme, se credea că starea mea nu este canceroasă”, a spus Catherine, în vârstă de 42 de ani, care este căsătorită cu moștenitorul tronului britanic, Prințul William.

„Operația a avut succes. Cu toate acestea, testele efectuate după operație au constatat că a fost prezent cancerul. Prin urmare, echipa mea medicală a sfătuit că ar trebui să urmez un tratament de chimioterapie preventivă și acum sunt în fazele incipiente ale acelui tratament.”

Kate a continuat că diagnosticul ei a fost „un șoc imens” și că „William și cu mine am făcut tot ce ne stă în putință pentru a procesa și gestiona acest lucru în privat, de dragul tinerei noastre familii”.

„Ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte și Louis”

Prințesa a adăugat: „După cum vă puteți imagina, acest lucru a durat. Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenție chirurgicală majoră pentru a începe tratamentul. Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod potrivit pentru ei și să-i asigurăm că voi fi bine.”

Kate a explicat că le-a spus că este bine și „devine din ce în ce mai puternică în fiecare zi concentrându-mă pe lucrurile care mă vor ajuta să mă vindec; în mintea, trupul și spiritul meu.”

Ea l-a lăudat pe Prințul William pentru că i-a fost alături ca „o mare sursă de confort și liniște”, precum și pentru sprijinul pe care l-a primit din partea publicului.

„Sperăm că veți înțelege că, ca familie, acum avem nevoie de timp, spațiu și intimitate în timp ce îmi termin tratamentul. Munca mea mi-a adus întotdeauna un sentiment profund de bucurie și aștept cu nerăbdare să mă întorc când voi putea, dar deocamdată trebuie să mă concentrez pe o recuperare completă”, a spus prințesa.

Ea și-a încheiat mesajul sincer spunând că îi păstrează în gând pe „toți cei ale căror vieți au fost afectate de cancer”.

„Pentru toți cei care se confruntă cu această boală, sub orice formă, vă rugăm să nu vă pierdeți credința sau speranța. Nu ești singur”, a conchis Kate.

Comentarii
  • Asta nu este spurcaciunea adevarata, este o actrita sau o mascata.
    Daca au declarat ca are cancer inseamna ca au executat-o si pe ea asa cum a fost execut si mascariciul care il juca pe reptilianul Charles care a fost executat de mult timp odata cu Reptila Mama pentru canibalism si pedofilie. Impamantarea de la tv a fost a unei mascate nu a reptilei adevarate. Voi credeti orice pentru ca doar Liliacul din China v-a imbolnavit de Covid 5G.

    Recititi si poate intelegeti mesajele cifrate pe care le dau Palariile Albe cand executa satanisti.

    ,,… Palariile Albe i-au scos in decor pe sataniști într-un ritm accelerat. În ultimele două luni: Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer ; Regina Camilla a anulat toate aparițiile publice ;
    Prințul moștenitor William a dispărut ; Kate Middleton a suferit o intervenție chirurgicală la abdomen și nu a mai fost văzută din decembrie ; Sarah, ducesa de York a fost diagnosticată cu cancer de piele ; Prințul Edward „se retrage” de la îndatoririle regale ; Thomas Kingston, care s-a căsătorit in familia regală britanică, a murit brusc ; Jacob Rothschild a murit ; Regele Norvegiei a fost dus de urgență la spital cu o infecție ; Papa Francisc a fost dus de urgență la spital ; Regina Danemarcei a anunțat abdicarea șoc… Doi cai negri au fost reperați cu un cal alb „capturat” și un steag negru în afara Palatului Buckingham. „Obișnuința călăreților regali este să nu aducă niciodată un cal alb fără prezența regelui și a reginei. Prezența unui cal alb înseamnă prezența regelui. Când regele Charles nu este prezent în această cavalerie, înseamnă că este mort”, spune o sursă MI6. Deoarece acest lucru s-a întâmplat când a fost anunțată moartea lui Jacob Rothschild, înseamnă că el a fost adevăratul rege al Angliei. De asemenea, am fost informați de informațiile poloneze că prințul William este cu adevărat fiul lui Jacob Rothschild.’’

  • Da, dar numai pana se va spune in clar adevarul, apoi o sa va dovediti voi a fi niste superdobitoci !

    Incet dar sigur adevarul iese la lumina si voi va aratati adevarata fata, groteasca !

    Cand a inceput vaxarea si noi nevaxatii nu aveam voie in magazine, etc, voi va autofelicitati pentru intelepciunea debordanta de care credeati ca suferiti, si ne radeati in nas noua – paria, exclusi de CRIMINALI cu binecuvatarea voastra.

    Acum adevarul iese la lumina si voi vaxatii sunteti niste morti umblatori, iar cand adevarul va fi spus in clar veti deveni voi paria pana sa va cazati in garsonierele cu usa in tavan, mirosind florile la radacina.

    Stiu ca sunt si oameni lucizi care inteleg realitatea, de aceea imi consum timpul sa postez lucruri cu adevarat importante suportandu-va mizeriile voastre de platiti paduchiosi !

    Dumnezeu nu doarme !

  • V-am spus ca spurcaciunea este moarta…Iata confirmnarea:

    ,, Prințesa de Wales Kate Middleton a fost ucisă într-un sacrificiu de sânge Illuminati, potrivit celui mai bun prieten al Prințesei Diana, care a dezvăluit, de asemenea, că uciderea rituală a fost planificată de mult ca parte a tradițiilor întunecate oculte ale familiei regale. Faptul că Kate ar fi ofensă este un secret deschis în rândul aristocrației britanice de ani de zile, potrivit Christine Fitzgerald, care susține că la fel ca prietena ei, Prințesa Diana, Middleton a fost aleasă cu grijă pentru rolul de sacrificiu datorită personalității și liniei de sânge. În timp ce publicul din Marea Britanie și din întreaga lume cere familiei regale să elibereze dovezi ale vieții, femeia care a fost cândva cea mai bună prietenă a Dianei îndeamnă lumea să se trezească la adevărul întunecat despre Casa Luciferiană din Windsor.’’

Adauga un comentariu