Prima pagină » International » Kate Middleton, prințesa de Wales, dezvăluie momentele dramatice prin care trece

Kate Middleton, prințesa de Wales, dezvăluie momentele dramatice prin care trece

14 iun. 2024, 23:00,
BZI.ro, în International

Prinţesa de Wales va participa sâmbătă la parada Trooping the Colour, aceasta fiind prima ei apariţie publică din acest an după diagnosticul de cancer şi după operaţia abdominală suferită în ianuarie.

Kate a declarat vineri că face „progrese bune” în lupta cu boala, însă tratametnul ei este în curs şi încă va continua câteva luni, relatează BBC.

„Încă nu am ieşit din impas. Învăț cum să am răbdare, mai ales în fața incertitudinii. Să iau fiecare zi așa cum vine, să-mi ascult corpul și să-mi permit să iau acest timp atât de necesar pentru a mă vindeca. Vă mulțumesc foarte mult pentru înțelegerea voastră continuă și tuturor celor care v-ați împărtășit cu curaj poveștile cu mine”, spune Kate într-un mesaj pe reţelele sociale însoţit de de o nouă fotografie a prinţesei, realizată de fotograful Matt Porteous, care o arată în apropierea casei sale din Windsor.

Kate Middleton: „Există zile bune și zile rele”

Aceasta este cea mai importantă actualizare despre starea de sănătate a lui Catherine de când a dezvăluit, în martie, că are cancer, într-o declaraţie scrisă cu propriile cuvinte.

„Am fost uimită de toate mesajele de susținere și încurajare din ultimele două luni. Pentru mine și pentru William a contat enorm și ne-a ajutat pe amândoi să trecem peste unele dintre momentele mai dificile. Fac progrese bune, dar, așa cum știe oricine trece prin chimioterapie, există zile bune și zile rele. În acele zile proaste te simți slăbit, obosit și trebuie să cedezi în fața corpului tău care se odihnește. Dar în zilele bune, când te simți mai puternic, vrei să profiți la maxim de starea de bine. Tratamentul meu este în curs de desfășurare și va mai dura câteva luni. În zilele în care mă simt suficient de bine, este o bucurie să mă implic în viața școlară, să petrec timp cu lucrurile care îmi dau energie și pozitivitate, precum și să încep să lucrez puțin de acasă”, a scris pe Instagram Kate Middleton, soția moștenitorului coroanei britanice.

Prinţesa Kate se va afla în parada trăsurilor împreună cu copiii ei

Sâmbătă, pentru evenimentul Trooping the Colour, care îl celebrează pe rege, prinţesa Kate se va afla în parada trăsurilor împreună cu copiii ei şi va face parte din grupul de familie care va saluta mulţimea de la balconul Palatului Buckingham. Acest eveniment este o paradă aniversară pentru monarh, iar un purtător de cuvânt al palatului a declarat că Regele Charles al III-lea este „încântat că prinţesa poate participa la evenimentele de mâine”.

De asemenea, prinţesa a mulţumit pentru mesajele de susţinere primite din partea publicului în timpul bolii sale, spunând că a fost „copleşită” de încurajări.

„A făcut cu adevărat o diferenţă enormă pentru William şi pentru mine şi ne-a ajutat pe amândoi să trecem peste unele dintre momentele mai grele”, spune prinţesa în mesajul ei.

Kare a început să lucreze de acasă şi se aşteaptă să participe la unele evenimente în timpul verii, dar Palatul Kensington a subliniat că nu este vorba de o revenire completă şi că planurile ar putea fi schimbate din scurt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *