International

Kate Middleton rupe tăcerea după dezvăluirile făcute de Meghan Markle

Publicat: 18 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Kate Middleton rupe tăcerea după dezvăluirile făcute de Meghan Markle
Știai că... Kate Middleton s-a încris la Universitatea unde era student Prințul William, la îndrumarea mamei ei?

Ultimele săptămâni, presa din Marea Britanie şi din Statele Unite ale Americii a tot scris despre relaţia dintre Casa Regală şi Meghan Markle. În urma dezvăluirilor făcute de aceasta, apele au fost agitate şi s-au făcu multe speculaţii. Legătura dintre Kate Middleton şi Meghan Markle se pare că nu este aşa de bună pe cât s-a dorit a se vedea.

În urma dezvăluirilor făcute în show-ul lui Opray Winfrey, Casa Regală a Marii Britanii a transmis dar un comunicat, în care se spune, mai voalat, că e vorba de nişte probleme de familie. Cu alte cuvinte, rufele se spală în familie. Totuşi, în presă a ajuns zvonul potrivit căruia Kate Middleton s-a arătat dezamăgită de afirmaţiile lui Meghan Markle şi ale Prinţului Harry. Ducesă de Cambridge este „tristă, dezamăgită și rănită” după declarațiile din show-ul de televiziune.

„A fost foarte greu pentru Kate în ultimele zile, dar ducesa și-a respectat angajamentele oficiale. Oamenii au observat că părea abătută și reținută. În culise, era tristă, dezamăgită și rănită. Din ce am aflat, există mai multe variante despre ceartă de dinainte de nuntă, nu doar cea prezentată de Meghan. Kate credea că totul s-a rezolvat, astfel încât redeschiderea discuției despre acest subiect a fost umilitoare. Kate nu poate răspunde acestor acuzații. Iar Harry și Meghan știu foarte bine acest lucru”, a declarat Katie Nicholl pentru publicația britanică OK!Magazine.

„Tristă, dezamăgită și rănită”

Mai mult, prinţesa de Cambridge şi-ar fi dorit ca aceste neînţelegeri să fie rezolvate în interiorul casei Regale, nu să apară în presă. Fiind vorba de probleme de familie, ar fi trebuit discutate în familie. Așadar, discuțiile purtate prin intermediul presei, dintre ducii de Sussex și prinții de Cambridge, au stârnit rumoare.

„Kate nu și-a dorit niciodată că o eventuală neînțelegere cu Meghan să ajungă în presă. Iar faptul că această poveste circulă din nou este foarte dificil. Kate este foarte discretă în ceea ce privește viața ei privată. N-o să auzi niciodată despre ea povești cum se ceartă cu unul sau cu altul, pentru că este foarte atentă la felul în care îi tratează pe ceilalți. Kate și William au amândoi sentimentul că au fost foarte primitori cu Meghan și Harry. Toate acuzațiile împotriva monarhiei sunt acuzații împotriva familiei lor. Se simt răniți și dezamăgiți. În orice caz, ei îi iubesc în continuare pe Harry și pe Meghan, dar acest interviu le-a lăsat un gust amar”, a completat Katie Nicholl.

Adauga un comentariu