Cancan

Kim Kardashian și Kanye West divorțează. Cum de s-a ajuns aici

Publicat: 06 ian. 2021
Kim Kardashian si Kanye West pe covorul rosu
Kim Kardashian și Kanye West divorțează. Unul din cele mai celebre cupluri de la Hollywood au început deja procedurile pentru a se separa.

Kim Kardashian și Kanye West divorțează. Unul din cele mai celebre cupluri de la Hollywood au început deja procedurile pentru a se separa. Apropiaţii acestora spun că nu exista cale de împăcare între cei doi şi ca divorul este iminent.

Kim Kardashian a angajat deja una dintre cele mai cunoscute avocate ale vedetelor, pentru a demara procedurile.

Kim Kardashian și Kanye West divorțează

Deşi păreau o familie perfectă, problemele pe care le are Kanye West au făcut că mariajul dintre ei să ajungă la final.

„Deocamdată păstrează totul discret, dar între ei s-a terminat”, spune o sursă.

„Kim a angajat-o pe Laura Wasser şi sunt în discuţii de soluţionare”, scrie Page Six.

Kim, în vârstă de 40 de ani, nu a fost văzută purtând verigheta în ultima perioadă, iar Kanye, în vârstă de 43 de ani, a rămas la fermă să din Wyoming, în valoare de 14 milioane de dolari, pe perioada sărbătorilor, în loc să petreacă alături de clanul Kardashian.

„Kim l-a făcut pe Kanye să meargă acolo, astfel încât să poată trăi vieţi separate şi să rezolve în linişte lucrurile pentru a se separa şi a divorţa. A terminat”, a continuat sursa.

Kanye West este bipolar

Kim Kardashian și Kanye West divorțează. Voluptoasa bruneta a încercat de-a lungul timpului tot ce a putut pentru a-l proteja şi a-l ajuta pe Kanye să treacă peste problemele sale, dar se pare că nu mai face faţă.

Rapperul se luptă cu o boală mintală de câțiva ani, dar a reușit să treacă peste probleme utilizând combinația sa de medicamente și terapie. Totuși, în ultima perioadă problemele i-ar fi reapărut.

”În trecut, el a suferit episoade maniaco-depresive, având în vedere că suferă de bipolaritate. Acum, el se luptă iar”, spun surse din anturajul celor doi.

”Kim este îngrijorată, la fel ca întreaga familie. Este o situație foarte stresantă, pentru că atitudinea și comportamentul lui Kanye sunt imprevizibile”, mai spune sursa. Mulți au considerat că simptomele descrise de rapper păreau să fie asemănătoare cu cele ale pacienților care suferă de schizofrenie paranoică.

Prezentatoarea Lavinia Tîrzianu a divorțat în secret

Lavinia Tîrzianu, cunoscuta prezentatoare de la „Folclorul sub lupă”, de pe Etno TV, a luat o decizie radicală: a divorțat! Nimeni nu știe, nici măcar apropiații, și aceasta deoarece a făcut-o în mare secret, la notar. Cuplul nu a mai găsit cale de împăcare, așa că fiecare a luat-o pe un alt drum. Mai mult, se pare că Lavinia ar avea deja o nouă relație.

Lavinia Tîrzianu nu a mai ajuns la un consens cu soțul ei, în ciuda faptului că împreună au doi copii, un băiat și o fetiță, de patru, respectiv doi ani, așa că mariajul celor doi s-a încheiat. Aceștia și-au rezolvat problema în mare secret, la notar, însă viața curge mai departe, pentru amândoi. Mai mult, frumoasa prezentatoare a emisiunii de folclor este pe cale să-și refacă viața sentimentală!

Lavinia ar fi în tatonări cu un fost fotbalist, iar apropiații lor spun că șansele ca ei să formeze cât de curând un cuplu sudat sunt foarte mari. Unde mai pui că prezentatoarea de 28 de ani s-a prezentat la start cu vizibile îmbunătățiri fizice: siliconată din cap până-n picioare! A fost pentru prima dată când Lavinia s-a lăsat pe mâna esteticianului, iar rezultatul a fost spectaculos.

Adauga un comentariu