Cancan ultimă oră

Kim Kardashian și Kanye West, la un pas de divorț: „Nu își dorește să fie divorțată și să rămână cu 4 copii”

Publicat: 11 oct. 2020
Kim Kardashian și Kanye West
Kim Kardashian și Kanye West

Kim Kardashian a decis să își viziteze soțul recent, în Cody, Wyoming, după ce acesta a dezvăluit mai multe detalii șocante ale vieții lor personale, atât pe social media, cât și în timpul campaniei electorale. O sursa apropiată de cei doi le-a povestit celor de la People ce s-a întâmplat între staruri în timpul vizitei.

„Simte că a încercat tot. Era pe punctul de a zbura în Cody doar pentru a îi spune că mariajul lor s-a terminat și pentru a își lua adio.”, a spus sursa, după ce în imaginile obținute de paparazzi, Kim apare plângând în mașină, unde se afla alături de partenerul ei.

Acesta și-a cerut scuze în mod public și speră că relația lor o să fie reparată, dar nu luptă pentru a face ceva, spune sursa: „Nu o înțelege. Nu a schimbat nimic din ce i-a spus ea să schimbe.”

„Kim este distrusă. Nu își dorește să fie divorțată și să rămână cu 4 copii. Știe că totul o să fie bine din punct de vedere financiar, dar o îngrijorează copiii și relația. Ar vrea un divorț, dar nu se știe dacă va semna actele într-un final.”, a adăugat sursa.

Mai mulți apropiați au declarat că totul se datorează faptului că rapperul suferă de tulburare bipolară. Recent, Kim a vorbit despre sănătatea mintală a soțului ei, iar o sursă declara pentru publicația menționată mai sus că orice s-ar întâmpla, ea îi va dori doar binele soțului său.

„Ea știe că nu este sănătos să fie cu el acum. Nu este sănătos nici pentru copii. Trebuie să își revină înainte de a intra în rolul de tată sau partener. Oricum, Kim îi vrea doar binele și mereu o să îi dorească doar binele.”, a zis sursa.

Adauga un comentariu