Actualitate

Klaus Iohannis, acuzat de minciună. PSD: „Europeanul Iohannis a murit. E foarte grav” – LIVE VIDEO

Publicat: 03 mai 2020

Partidul Social Democrat a organizat în această dimineață o conferința de presă în care Klaus Iohannis a fost acuzat de minciună.

„A treia minciună prezidențială, probabil cea mai gravă dintre toate: pentru câteva minute, președintele a înlocuit ținutul în casă cu Ținutul Secuiesc. Și ce minute! Președintele a acuzat PSD de înțelegeri oculte cu Ungaria pentru autonomia Ținutului Secuiesc, fără nici o probă, dovadă sau argument. Este pur și simplu o minciună majoră gravisimă, impardonabilă. Europeanul Iohannis a murit. Ieșirea sa publică de un naționalism primitiv, retrograd și mincinos în descalifică pe domnul Iohannis ca lider credibil în Uniunea Europeană. Preşedintele a acuzat PSD de înţelegeri oculte cu Ungaria pentru autonomia Ţinutului Secuiesc. Fără nicio probă, fără nicio dovadă, fără niciun argument. Este pur şi simplu o minciună majoră, gravissimă, impardonabilă. Europeanul Iohannis a murit. Ieşirea sa publică, de un naţionalism primitiv, retrograd şi mincinos îl descalifică pe domnul Iohannis ca lider credibil în Uniunea Europeană a anului 2020”, a declarat Lucian Romașcanu în urmă cu scurt timp.

Comentarii
  • Nu mai exista niciun dubu ca bezmeticul de la Cotroceni este de un primitivism infiorator. Omul e atat de rudimentar, incat inca traieste in evul mediu timpuriu. Are reactii de primata. Ipochimenul nu mai cugeta si e total incoerent. Sunati la 112, chemati Ambulanta, puneti-i camasa de forta si, la Balaceanca cu el, daca vreti sa salvam tara asta de care grobianul isi bate joc.

  • D-nul Romascanu:omul care apăra pe moment interesele propriului popor nu poate fi condamnat pentru că propriile interese îți sugerează altceva !?

Adauga un comentariu