National

Klaus Iohannis apelează din nou la instrumentul care i-a adus primul mandat: Facebook

Publicat: 16 oct. 2019

Preşedintele Klaus Iohannis reîncepe să folosească platforma Facebook ca pe un instrument de campanie. Asta după ce ani de zile a transmis online doar rezumate ale unor declaraţii făcute în alte contexte. Cel mai urmărit politican european pe Facebook în 2014, Iohannis anunţă pe pagina sa lansarea programului prezidenţial „România normală”.

„După trei ani marcați de criza statului de drept în care PSD a aruncat România, după o guvernare care a eșuat în toate domeniile esențiale – economic, social, politic și instituțional – este timpul să aducem împreună normalitatea în România.

Dragi români,
Doar uniți vom depăși, în sfârșit, toate etapele de tranziție ale perioadei post-decembriste și vom începe dezvoltarea autentică a României.
Prin votul vostru, România normală poate deveni proiectul întregii noastre generații de a ne îndeplini cel mai frumos vis. Acela ca România din inimile noastre să devină realitate! Știu care sunt pașii de urmat și voi aduce alături de mine toate partidele și pe toți oamenii onești pentru a construi România normală!

Viziunea pe care eu o propun românilor este aceea de a construi împreună România normală. Acest document strategic oferă răspunsuri la întrebări esenţiale. Precum ce ne definește ca națiune, cu ce ne identificăm în lume și în Europa, care sunt obiectivele naționale prioritare și ce avem de făcut pentru a le atinge.

Vă invit să citiți Programul meu Prezidențial și să urmăriți, pe 27 octombrie, dezbaterea publică a viziunii mele pentru România Normală!”, scrie Iohannis pe Facebook.loading...

Comentarii
  • Da, am văzut ce ai realizat(REZOLVAT) în ultimii 5 ani, asa că…… e timpul să ne lași, cu siguranță vom gasi un conducător care este interesat de această națiune.

Adauga un comentariu