Actualitate

Klaus Iohannis, gardianul anti-PSD

Publicat: 13 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Klaus Iohannis gardianul anti-PSD

În această seară, Klaus Iohannis a sustinut o conferinţa de presă. Acesta nu a venit cu nicio informaţie concretă, totul a fost prezentat superficial, fără să existe o bază reală şi remarcabilă. Întrebările multor jurnalişti păreau a fi discutate înainte de întâlnirea cu preşedintele. Ca şef de stat nu poţi spune că „regret că nu am putut termina faza PSD”, pentru că nu faci decât să instigi la ura colectivă. Probabil aceasta este şi dorinţa lui Klaus Iohannis. Întrebat ce a făcut în acest mandat, șeful de stat a menţionat că a stat să păzească România de PSD-iști. Ce am putea înţelege din această afirmaţie? Preşedintele justifica lipsa de implicare prin luptă declarată de-a lungul timpului cu social democraţii.

„Eu mă războiesc cu politicienii PSD, dar nu mă războiesc cu votanţii PSD”, a declarat Klaus Iohannis. Acesta considera că este sub demnitatea lui o confruntare cu Viorica Dăncila. Nu este necesară o manipulare a populaţiei. Până la urma, fiecare votează după conştiinţa sa. Şeful de stat nu a menţionat nicio strategie de politică externă sau economică, probabil lasă pe alţii din străinătate să stabilească ce mai rămâne la noi. Ceea ce nu e corect.

Klaus Iohannis susţine că totul se va construi cu răbdare şi vom vedea următorul pas. Acesta a fost răspunsul întrebărilor puerile ale unei jurnaliste. Acest dialog parcă ar fi desprins dintr-o piesă de teatru. Toată conversaţia a fost acaparată de discuţii despre preşedinte şi despre răul mondial PSD (care în curând, după cum lasă şeful de stat să se înţeleagă, va afecta la nivel galactic).

Adauga un comentariu