Actualitate

Klaus Iohannis, mesaj pentru românii din diaspora: „Să NU vină în acest an acasă de sărbători“ – VIDEO

Publicat: 19 mart. 2020

Klaus Iohannis le cere românilor din afara graniţelor să nu se întoarcă în ţară de Paşti. Solicitarea a fost formulată într-o videoconferinţă cu autorităţile din teritoriu.

„Un cuvânt doresc să spun și despre românii din afara granițelor, despre românii din diaspora. Se apropie sărbătorile pascale. Trebuie să le spunem cu tristețe, dar și cu sinceritate, să nu vină în acest an acasă de sărbători. În Europa practic nu se mai poate circula. Este foarte, foarte complicat. Iar atunci când totuși vin în țară, conform normelor în vigoare stabilite de experți, ei trebuie să intre direct în izolare sau în carantină, de la caz la caz. Și atunci ce rost ar avea să vină, ca să ajungă în carantină sau în izolare pentru cel puțin două săptămâni?

Așadar, transmiteți pe toate canalele: românii din afara granițelor ne sunt dragi. Ne dorim să-i vedem, ne-am dori să fim împreună, dar în acest an, de aceste sărbători nu se poate. Este trist, dar trebuie să fim sinceri pentru a nu crea așteptări care pe urmă nu se împlinesc”, a afirmat Iohannis.

https://www.facebook.com/watch/?v=640709349825121

Comentarii
  • MUTULICA, vezi ce a declarat presedintele Serbiei! Ai curaj? Sau dupa o limba(stii tu cui, pe limba…ta) iti miroase totul a lavanda…

Adauga un comentariu