Local

L-ați văzut? Poliţiştii ieşeni caută un minor care a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit! – UPDATE: Minorul a fost găsit

Publicat: 19 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
L-ați văzut Poliţiştii ieşeni caută un minor care a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit - UPDATE Minorul a fost găsit
Poliţiştii ieşeni caută un minor care a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit

Poliţiştii ieşeni caută un minor, de 12 ani care a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Persoanele care deţin informaţii care să ajute la găsirea acestuia sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

UPDATE: Minorul a fost găsit în Vaslui.

La data de 19 februarie a.c., poliţiştii ieșeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la aceeași dată COSTIN DENIS în vârstă de 12 ani a plecat de la domiciliul său din mun. Iași și nu a mai revenit.

Semnalmentele minorului: înălţime 1,40 m, 50 de kilograme, păr blond, tuns scurt.

La data plecării, acesta era îmbrăcat cu o geacă din fâș de culoare albastră, pantaloni de culoare verde cu dungă neagră în lateral și era încalțat cu adidași negri din pânză.

Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Adauga un comentariu