Local

L-ați văzut? Poliţiştii ieşeni caută un minor, de 13 ani care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit – UPDATE: Minorul a fost găsit

Publicat: 24 sept. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
L-ați văzut Poliţiştii ieşeni caută un minor de 13 ani care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit - UPDATE Minorul a fost găsit

Poliţiştii ieşeni caută un minor, de 13 ani care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care deţin informaţii care să ajute la găsirea acestuia sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

UPDATE: Minorul a fost găsit de polițiști, pe raza municipiului Iași.

La data de 23 septembrie a.c., poliţiştii ieșeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la data de 22 septembrie a.c., CIREȘ CRISTIAN-ROBERT, în vârstă de 13 ani a plecat de la domiciliul, din localitatea Buhalnița, comuna Ceplenița și nu a mai revenit.

Semnalmentele minorului: înălţime 1,60 m, păr șaten, tuns scurt, ochi căprui.

La data plecării, acesta era îmbrăcat un hanorac negru cu imprimeu galben în zona pieptului, pantaloni sport negri și era încălțat cu pantofi sport negri.

Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Comentarii
Adauga un comentariu