Local

L-au băgat în spital. Acest bărbat a fost agresat în repetate rânduri

Publicat: 20 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
L-au băgat în spital. Acest bărbat a fost agresat în repetate rânduri

Un bărbat din Iași a fost transportat la spital după ce a fost agresat de mai multe persoane. Acesta a fost lovit de mai multe ori și a avut nevoie de îngrijiri de specialitate.

„În cursul zilei de marți, la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iași a fost transportat un bărbat în vârstă de 42 de ani, din județul Iași. Acesta a fost preluat de către un echipaj medical, după un apel la 112. Cadrele medicale au constatat că pacientul era policontuzionat, prin agresiune fizică”, precizează medicii Spitalului „Sf. Spiridon” din Iași.

În momentul în care pacientul a ajuns la spital, acesta a fost diagnosticat cu mai multe traumatisme și contuzii. Astfel, a fost internat pentru tratament de specialitate.

„Pacientul a ajuns la spital, unde a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial și traumatism toraco-abdominal. Acesta a primit îngrijiri și a fost internat pentru a beneficia de tratament de specialitate. Totodată, pacientul a suferit și mai multe contuzii”, adaugă medicii ieșeni.

Adauga un comentariu