Local

L-au băgat în spital chiar colegii de pahar

Publicat: 16 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
L-au băgat în spital chiar colegii de pahar

Un bărbat din Iași a fost transportat de urgență la spital după un conflict violent. Acesta a fost lovit de mai multe persoane, după ce au consumat împreună băuturi alcoolice.

„În cursul zilei de vineri, la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iași a fost transportat un pacient în vârstă de 31 de ani. Acesta a fost preluat de către un echipaj medical, după un apel la 112. Cadrele medicale au constatat că pacientul era policontuzionat, prin agresiune fizică”, precizează prof. dr. Diana Cimpoeșu, coordonator UPU-SMURD Iași.

În momentul în care a ajuns la spital, pacientul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial și mai multe contuzii.

„Ajuns la spital, pacientul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial și o serie importantă de contuzii. Acesta a primit îngrijiri și a fost internat. Pacientul va fi ținut sub atentă supraveghere medicală și va fi supus unor investigații mai amănunțite”, adaugă medicul ieșean.

Adauga un comentariu